-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
A class váltogatás nekem továbbra se jön be. A menű/hud túl kusza hátha a végső verzióban egyszerűbb lesz kicsit. Az viszont tetszik, hogy sok minden visszaköszön a korábbi részekből-fegyverek/skillek a menüben a soldier karakterleírása tök ugyanaz mint volt.
Azért remélem valami ujdonságot is rejtegetnek, mert kevésnek tűnik a változás eddig csak ez a hülye profil rendszer és az inventory visszatérése + jetpack amit én nem nagyon fogok használni. Coráról gondolom ő a női humán classmate mutathatnának pár arcképet végre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus TUF X670E-PLUS WIFI AM5 alaplap (kis sérüléssel)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért remélem valami ujdonságot is rejtegetnek, mert kevésnek tűnik a változás eddig csak ez a hülye profil rendszer és az inventory visszatérése + jetpack amit én nem nagyon fogok használni. Coráról gondolom ő a női humán classmate mutathatnának pár arcképet végre.