Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2040) [Prolixus] válasza Zoli133 (#2039) üzenetére


[Prolixus]
addikt

"Nem látom hogy szoros kapcsolatban lenne a collectorok tevékenyéségvel, ileltve hogy miért azután kéne következzen ,hogy megállítottuk a collectorokat."

Leírtam az előbb, de akkor újra...olyan értelemben valóban nem a ME2 folytatása, hogy a ME2 eseményei nélkül az Arrival nem történhetne meg.

Tematikailag viszont: A Collector dolog is egy mellékvágány, a Reaper fenyegetés elodázásáról szól, ugyanúgy az Arrival. Az Arrivalban megjelenik Hackett, aki pedzegeti, hogy menjen el Shep megmenteni Kensont, mert elvileg vannak bizonyítékai Kaszásokra, olyna bizonyítékok, amikkel Shepard végre teljesen igazolni tudná a valóságot (aminek hiánya egyáltalán a magyarázat, hogy a Cerberus-szal volt kénytelen maradni a 2. részben, miután feltámasztották), és amiért lényegében az első részben is már küzdött (a Kaszások léteznek). Meg is szerzi a bizonyítékokat, átadja Hackett-nek de a relés "baleset" miatt megint inkább bonyolódik az egész Shepard helyzet, nem egyszerűsödik. A DLC végén Hackett pedzegeti, hogy nemsokára vissza kell térnie a Földre (mármint Shep-nek) és szembe kell néznie a következményekkel (akár a Cerberus-os kalandját, akár a relé felrobbantását vesszük figyelembe, ez mindkettőre igaz). És mitadisten, a 3. rész pont azzal kezdődik, hogy Shepard visszament a Földre, hogy szembenézzen a következményekkel.

Az Arrival legalább annyira szól a Kaszások támadásáról (ami az egész ME trilógia központi szála), mint maga a ME2, és szerintem egyértelműen úgy van beillesztve a sztoriba, hogy az események helye a M2 után és a ME3 előtt van (de tudtommal a hivatalos kronológia is így szól, hiába lehet csinálnia DLC-t már a Horizon küldi után).

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.