- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Emberek, én tényleg nem értem már ezt a "nem veszik figyelembe, milyen döntéseket hoztam fúj-fúj" szöveget. Odáig megértem, hogy mindenki (igen, még én is) hozzánőtt valamilyen szinten Shepardhez, és ezáltal az előző részekhez, ezért az általa meghozott döntések számára is fontosak voltak. DE. Az a szituáció van, hogy a 3. rész végén hozunk egy olyan döntést, ami MINDENT és tényleg mindent megváltoztat. Itt nem lehet elmismásolni, összefésülni a szálakat. Onnantól, hogy mi azt a döntést meghoztuk, a Mass Effect univerzum 3 szálon fut tovább. Ha most a kedves Bioware fogja magát és kiragad ebből egy szálat, csak azért, hogy az új játékokhoz még szorosabban hozzákapcsolja a régit (a döntéseink által), akkor szerintetek hány ember háborodna fel, hogy de viszont az ő más döntéseit meg most aztán tényleg telibe sz@rják.
Sajnos a 3. rész úgy ért véget, hogy teremtett egy olyan szituációt, ami ilyen szempontból megoldhatatlan. Ezért kell lezártnak tekinteni az első 3 rész által alkotott sztorit és itt az ideje kezdeni egy újat. Ezért kell más idő és más tér, hogy egyáltalán a játék megmaradhasson Mass Effectnek.
Persze ez csak az én véleményem, nem akarom azt mondani, hogy már pedig ennek így kell lennie, csak sajnos röviden fogalmazva ez van, ezt kell szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest