Hirdetés

2024. július 8., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Marvel Snap

Hozzászólások

(#4050) Dobi 562 válasza Dr.NX (#4049) üzenetére


Dobi 562
addikt

Thena 2/2-ről indulna és +2-vel nőne, ez így szerintem jobb lenne. Egyébként mostani állapotában sem zavarna ha nem haverodott volna össze a kopasszal. :DDD

Prof X-el kapcsolatban ötletem sincs, teljes rework kéne viszont ehhez Helához is hozzá kell nyúlniuk mert elvileg ez lenne a Prof szerepe a metában hogy verje Helát meg a bounce deck-eket. A valóságban viszont Prof X köré olyan erős deck-eket lehet építeni amik vernek minden mást is.

Helához hozzányúlni azért veszélyes mert az egy erős budget deck amihez két agysejt is elég. Így azok a játékosok is tudnak mászni akik nem szeretnek sokat gondolkozni vagy free to play-ben tolják a játékot.

Valami megoldás biztos lesz egyébként, mostanában azért elég jó munkát végez a fejlesztői csapat csak ugye a patch-ek ès OTA-k mindig a 2-3 héttel azelőtti állapotra reftektálnak.

Jelenleg egyébként rank 90-99 a deck-ek 32%-a használja Prof X-et. Ez nem fun, nem egészséges.

Csak azt remélem hogy nem a Prof X-hez köthető kártyákat fogják szénné nerfelni, hanem tényleg kap egy rework-ot. Konkrétan Cannonball-ra gondolok, szerintem nagyon fun kártya lenne egyébként.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Marvel Snap
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.