- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Nekem van egy Pentacon auto MC 50/1.8-am, gyakorlatilag hibátlan állapotú, még kopás sincs rajta. Igazából semmi bajom nincs vele, nagyon könnyen/gyorsan és ráadásul közelre is lehet vele fókuszálni, rekeszelve jó képet ad. Fotóztam már vele végig ballagást és jók lettek a képek. Az egyetlen bajom vele, hogy semmi extra a szín világa, nem ad pluszt mondjuk a MIR 35-tel szemben, az visszaadja a régi szoci képek hangulatát és még éles is rendesen. Aztán mióta van oly 45-ös autófókuszos obim, azóta csak fekszik a fiókban. Ha érdekel dobj egy privit és megbeszéljük.
Kicsit olyan hogy nem használom ezért eladnám, de sajnálom is mert nem kapok érte annyit, amennyit a szememben érne az állapota mellett. Kb 1 éve nem volt használva, csak most raktam fel mielőtt ezt írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest