- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Zozzer888 #3940 üzenetére
sajnos a több száz fotó nem azonos helyszínen, fények, körülmények között készül, szóval a copy paste csak korlátozottan működik. Nem azt mondom, hogy ez nagy gond, hanem hogy előny, ha már szóba került...most ez olyan, hogy ha van két kb. ugyanolyan képességű obi, az egyik lekerekített rekeszlamellákkal, másik szögletessel, ugyanabban az árban, melyiket választod? a lekerekítettet természetesen, sztem akkor is, ha a dolog amúgy nem igazán zavar...szóval ha az obi kontrasztos, ha apró előny is, és ha nem mindenkit izgat is (ez szubjektív), de akkor is előny sztem...
"Nem ez a pláne bennük?" ez is szubjektív...de biztos vagyok benne, hogy amikor ez az obi készült, ők is a tökéletességre törekedtek, szóval sztem nem ez a pláne. Ha ilyesmiért rajonganék valszeg lejárt filmre fotóznék lomóval...na abban ez a pláne
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest