- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Üdv. Van 3 db. régi, jó állapotú, fényerős (egy-egy fix), és egy szintén fényerős zoom Canon FD objektívem. Eddig pihentek jó régóta, tiszta, száraz helyen, nem használtam őket, mert a filmes Canon tönkrement, nem tudják javítani. Elkezdtem hirtelen felindulásból nézegetni, hogy egy egyszerű, lencse nélküli adapterrel ezek az objektívek használhatóak MILC gépeken. Mivel MILC-ben nagyon kezdő vagyok, főleg manuális obival, ezért kérném segítségeteket, hogy melyik gépet lenne érdemes megvennem, melyek lennének jók az FD manuális obikhoz, (nyilván gondolom, amihez van adapter), de azon kívül van-e esetleg valami nem javasolt gép, úgy, hogy alapból használtban gondolkodom? Mik a buktatói az említett felhasználásnak, lehet ezzel a kombinációval jó képeket készíteni, mondjuk egy Nikon D80, 18-70 DX ED F3.5-4.5 obival gépem van, ahhoz képest? Például hogy tudok élességet állítani, néztem, van elvileg van a MILC-eken focus peaking, de jól is használható, élesek lesznek a képek, végtelen fókusz is lesz?
Köszönöm segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest