- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Eleg tanacstalan vagyok...
Van egy obim, amit nagyon szeretek a Nikon 1-en: Ricoh XR Rikenon 50mm F1.4
Kaptam egy D80-at, nem egy nagy dolog, tudom, de ez jutott, nagy penzeket nem tudok, nem is akarok kolteni.A kerdes az lenne, hogy szerintetek mit csinaljak?
1. Atalakitom az obit Nikon-ra. Ugy nezem, ha 1mm-rel leroviditem az obit, nem lesz gond, nem is log bele a tukoraknaba. (Nikon 1-re is fel tudnam tenni Nikon F --> Nikon 1 adapterrel. FT1-em nincs...)
Vagy tul nagy eretnekseg atfaragni egy ilyen jo kepu regi obit?
2. Vehetnek egy ilyet: [link] 40 USD nem olcso, es gondolom lenne + szallitas, meg vat... es a kepminoseget is rontja.Szoval tanacstalan vagyok. Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SQL kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parfüm topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest