- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pc elindít, majd valamikor pár óra múlva Sennheiser USB fejhallgató bedug, és EZUTÁN Viber indít. Ilyenkor 100% hogy nem az usb-s fülesen hanem a pc integrált hangkártyán zajlik a beszélgetés, gondolom ez lenne a Communication. Ha az usb-s füles a Manjaro indulásakor már be van dugva, akkor kb. 50%-os eséllyel az lesz a jó a Viberbe. Viszont a DAC állandóan be van dugva, mégse azon szólalnak meg a Music és Video alkalmazások.
Írtam ide régebben hogy a HDMI-s hangszórós monitorommal is szívtam, bármiképp állítottam be a HDMI-t a legeslegelső alapértelmezett hangkimenetnek, ez az első 10 perc tétlenségig tartott, annyira van beállítva az Energiagazdálkodásba hogy a 10 perc után lője le a monitort. Egér megmozgat, monitor visszajön és vajon mi lett amin szólt minden..? Persze hogy az integrált Analóg sztereo kimenet.
Valamiért bele van szerelmesedve ebbe a kimenetbe.Mindegy, köszi hogy foglalkozol velem, ez a PC ilyen, a HDMI-t megoldottam, a favorit integrált hangkari kimenetét belevezettem a monitor végfok bemenétére, így az bár nem szoftveresen megoldva, de tökéletes. A DAC vonalon meg rutinná vált hogy az azon megszólaltatni kívánt appok saját hangerőszabályzóját lehúzom halkra mielőtt bezárom őket, így halkan indulnak másnap. Kivévea az Opera, annak ugye nincs ilyenje, de már óvatos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Revolut
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Formula-1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest