Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pc elindít, majd valamikor pár óra múlva Sennheiser USB fejhallgató bedug, és EZUTÁN Viber indít. Ilyenkor 100% hogy nem az usb-s fülesen hanem a pc integrált hangkártyán zajlik a beszélgetés, gondolom ez lenne a Communication. Ha az usb-s füles a Manjaro indulásakor már be van dugva, akkor kb. 50%-os eséllyel az lesz a jó a Viberbe. Viszont a DAC állandóan be van dugva, mégse azon szólalnak meg a Music és Video alkalmazások.
Írtam ide régebben hogy a HDMI-s hangszórós monitorommal is szívtam, bármiképp állítottam be a HDMI-t a legeslegelső alapértelmezett hangkimenetnek, ez az első 10 perc tétlenségig tartott, annyira van beállítva az Energiagazdálkodásba hogy a 10 perc után lője le a monitort. Egér megmozgat, monitor visszajön és vajon mi lett amin szólt minden..? Persze hogy az integrált Analóg sztereo kimenet.
Valamiért bele van szerelmesedve ebbe a kimenetbe.Mindegy, köszi hogy foglalkozol velem, ez a PC ilyen, a HDMI-t megoldottam, a favorit integrált hangkari kimenetét belevezettem a monitor végfok bemenétére, így az bár nem szoftveresen megoldva, de tökéletes. A DAC vonalon meg rutinná vált hogy az azon megszólaltatni kívánt appok saját hangerőszabályzóját lehúzom halkra mielőtt bezárom őket, így halkan indulnak másnap. Kivévea az Opera, annak ugye nincs ilyenje, de már óvatos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Starfield
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Robogó, kismotor
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs