- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv Urak! Már vagy fél éve kizárólag linuxot használok, debian vonalon sok disztró megvolt és most elkezdtem kacsingatni az arch felé. de az a problémám, hogy egyetlen arch disztró sem megy fel aminek grafikus telepítője van, és fogalmam sincs miért. Egy archlabs felment openboxban (de az még túl nagy falat nekem) de egyébként smmi. Tegnap a manjaro 17.1.6 cinnamon és XFCE disztrókat próbáltam felrakni és mindkettő minden létező beállítás és telepítési típus (automata, kézi stb.) mellett is egyszerűen befagyott pontosan 97%-nál! Semmi hibaüzi, ment a telepítő de ha fél óráig úgy hagytam akkor sem ment tovább. A merevlemezem hibátlan, a pendrive amiről telepítettem úgyszintén és mindkét ISO-t ellenőriztem is. Van tippetek mi okozhat ilyen furcsa hibát? Utána egy deb disztró pillekönnyen azonnal települt minden gubanc nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs