- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
Üdv Urak! Már vagy fél éve kizárólag linuxot használok, debian vonalon sok disztró megvolt és most elkezdtem kacsingatni az arch felé. de az a problémám, hogy egyetlen arch disztró sem megy fel aminek grafikus telepítője van, és fogalmam sincs miért. Egy archlabs felment openboxban (de az még túl nagy falat nekem) de egyébként smmi. Tegnap a manjaro 17.1.6 cinnamon és XFCE disztrókat próbáltam felrakni és mindkettő minden létező beállítás és telepítési típus (automata, kézi stb.) mellett is egyszerűen befagyott pontosan 97%-nál! Semmi hibaüzi, ment a telepítő de ha fél óráig úgy hagytam akkor sem ment tovább. A merevlemezem hibátlan, a pendrive amiről telepítettem úgyszintén és mindkét ISO-t ellenőriztem is. Van tippetek mi okozhat ilyen furcsa hibát? Utána egy deb disztró pillekönnyen azonnal települt minden gubanc nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest