- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Mikor lesz a kovetkezo munkanap?
Tegnap, szilveszterkor kaptam:Kedves Ügyfelünk! Elérkezett a nap, amit màr többször jeleztünk: a George Appot a következö munkanapon a mòdosìtott rendszerü mobilodròl màr nem éred el. Ha tovàbbra is hasznàlnàd, töltsd le egy gyàri beàllìtàsù készülékre. Ha elakadsz, hìvj minket: 06 1 298 0222. Erste Bank
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy a Zygisk Next legfrissebb verzió telepítése után KsuWebUI-ban beállítod a Next-et a mellékelt kép alapján. De telepítés előtt érdemes legalább kikapcsolni (bár elvileg nem számít, ha nincs kikapcsolva) Shamiko-t Magisk-ben. Nálam Play Integrity Fork v14 van még modulként, de szerintem Pif Next-el is kell működnie. Assistant nincs telepítve az én telómon és minden működik.
[kép] -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Jól gondoltam, sikerült a frissítés 30400 -re (eredeti posztban pont fordítva írtam).
Frissítettem a ZygiskNextet is 1.3.0 -ra viszont azóta nem megy a Revolut, Mobilkincstár és DÁP.
Shamikot letöröltem (mert integrálásra került a ZygiskNextbe), majd visszaraktam de a helyzet változatlan.
Jelenleg ezek vannak fent:
- Magisk Alpha 30400 rejtve
- PlayIntegrityFix-NEXT v3.0
- Shamiko v1.2.5
- Tricky Store v1.4.1
- Zygisk Next v1.3.0
- zygisk-detach v1.20.1Tricky Addon -ban megcsináltam a szokásos lépéseket:
Select All -> Deselect Unncessary -> Save -> Keybox>AOSP -> Save -> Set Security Patch -> Get Security Patch Date -> Save -> Save
A MolbilKincstár és a Revolut felkiáltójeles, tehát Cert Generating opció van kiválasztva a Tricky Addon -ban mellettük.Erste, MBH App, Wise megy.
Revolut, Mobilkincstár, DÁP nem megy.
Curve Pay -el nem tudtam fizetni, mert fizetéskor elszállt az app, de belépni betudok és nem is kapok semmi figyelmeztetést a root -ra vonatkozólag.BASIC integritym van.
-
SerialWin7
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Android 11-en nem kell az SDK spoof, hiszen eleve régi verdicten vagy, sajnos... Az új A13 illetve afelett van. A valid keybox.xml meg Tricky Store-hoz kellene... Ugyanis A13 alatt is device kell a tanúsítványhoz, ami két módon lehetséges. Az első valid keybox.xml, a második valid FingerPrint, ami eleve átmegy device-on. A printek 99% bannolva van, valid keybox meg ha van is akkor is 3 napig tart... A11 felett valami custom ROM-mal több esélyed lenne.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Szia.
Nálam is ugyanaz van a MÁV +-nál, mint nálad. Play áruházban nem jelenik meg, de külső forrásból letöltve sem működik. Hiába teszem Magisk tiltó és Tricky Store listára. Előző verzióval is próbáltam, de nem működik az sem. Ott valami nagyon szigorú rendszerellenőrzés lehet az app-ban.
-
SerialWin7
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Nálam tökéletesen működik a ZygiskNext. Tegnap frissítettem 1.29.1-ről talán 1.3.0-RC2-re mert az RC1-el voltak bajok. A play tanúsítványhoz meg kell egy keybox ami eléri a device szintet és a PIF Fork CI-ben van egy olyan mező, hogy spoofVendingFiner, ezt egyre kell állítani és akkor lesz tanúsítvány.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Honnan tudod? Nem is írtam ez előtt.
A MobilKicstár is megy nálam, csak annyi, hogy frissítés után valamiért kivette "magát" a Magisk tiltólistáról és vissza kellett rakni a folyamatokat... Szóval nálam semmilyen működést nem "törölt" el az újabb alpha, pedig már nekem is csak 3/1 az integritásom. -
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Csak akkor kell visszarakni, ha használni szeretnéd a wifit.

Ebben crok tud segíteni, mért én másképp tettem föl. Nekem Magisk "patkolta" meg a boot.img-t és az automatikusan csinál backup-ot az gyári boot.img-ről és teljes eltávolításkor azt visszaállítja automatikusan. -
gruma
újonc
válasz
pvt.peter
üzenetére
Magisk-ra nem tudok megoldást (egyébként
/proc/self/mountinfoalapú ellenőrzésen bukik meg). KernelSU, APatch és Magisk Alpha működnek Revoluttal, én a KernelSU-t javaslom. (Többek közt mert a KernelSU a Magisk Alpha-nál is jobban rejthető, pl. KernelSU-val át lehet menni a Play Integrity összes típusú tesztjén Tricky Store + keybox használatával, míg Magisk esetén Magisk Alpha-t is ideértve Tricky Store + keybox mellé is kell PIF + fingerprint is egyes ellenőrzés típusokhoz) -
Norby86
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Elrejtettem a Magisk appot magát, adtam neki nevet, majd ahogy eddig úgy most is feltettem a gyári init_boot.img fájlt, elindult a revolut, majd vissza tettem a patchelt init_boot.img fájlt, majd fagyasztottam a rejtett Magisk appot az IceBox-al, de ugyan úgy azt írja hogy sajnáljuk rootolt a készülék.... Nem tudom mi lehet a baj, Oneplus Nord 4-t használok gyári rommal.
-
Norby86
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Nem hide-oltam a Magisk appot, mert anno nekem az valamiért problémákat okozott emlékeim szerint. De mi a garancia rá hogy ha hide-olom, akkor működne a Revolut? Iceboxot letöltöttem amúgy, de nem találja a Magisk appot hogy fagyassza, nincs a listába. Néztem a system appoknál, ott sem találja.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Régebben is próbálgattam a crdoidot de akkor még voltak benne hiányosságok az én szempontombol . Mostanában nagyon kiforrott lett a cucc.
Engem az lepett meg hogy minden megy rajta hack nélkül ! Poco F2 Pro vagy más néven Redmi K30 Pro.
A többi telefonról nem tudok nyilatkozni.
De ha valaki szeret romolni, van ideje ........ -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Azért jelzi a frissítést mert ugyan a GitHub release-ek közül le lett szedve már viszont a modulban (module.prop) levő update.json szerint még mindig a 20220978 build a legfrissebb, ezt nem javította j-ch manuálisan. A köv. build majd felülírja..
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Elofordul, szedd le kezzel a frisset, tallozzd be, ugy megy. Nov. 8 az utolso jol mukodo [20220969] mikori build-ed van fent?
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Kérdeztem hogy kell-e de egyébként az összefoglalóból is kivadászható.
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Én csak a Xiaomi.EU injector-ból származóról tudok* - és XDA-n se dicsekedett senki mással csak az ellenkezőjével..
Kérdeztem hogy kell-e de egyébként az összefoglalóból is kivadászható.
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Esetleg próbáld ki a régi mindetach-el vagy régebbi zygisk-detach verzióval vagy a TeMeFi-vel detach-elni azt az egy alkalmazást. Én a TeMeFi-t próbálnám meg először.
Egyébként az említett thread-ben van egy teszt verzió amire azt mondja a bejelentő hogy működik.
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Sikerült rájönni basszus.
Korábban detacheltem a Facebook Messenger Lite -ot a j-hc féle zygisk-detach -el.
Íme a log, amikor integrity check fut:[8575] smc.b(11): requestIntegrityToken() failed for com.android.vending.
com.google.android.finsky.integrityservice.IntegrityException: java.lang.IllegalArgumentException: Unknown package: ��om.facebook.mlite
at smc.a(PG:10)
at lid.a(PG:83)
at asgu.run(PG:18)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at mxv.run(PG:385)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:919)
Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Unknown package: ��om.facebook.mlite
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2078)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2042)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1990)
at android.content.pm.IPackageManager$Stub$Proxy.getInstallerPackageName(IPackageManager.java:6737)
at android.app.ApplicationPackageManager.getInstallerPackageName(ApplicationPackageManager.java:2091)
at szp.apply(PG:1049)
at mrh.accept(PG:78)
at j$.util.stream.f1.accept(SourceFile:4)
at j$.util.Iterator$-EL.forEachRemaining(SourceFile:24)
at j$.util.g0.forEachRemaining(Unknown Source:23)
at j$.util.stream.c.c(SourceFile:21)
at j$.util.stream.c.y(SourceFile:8)
at j$.util.stream.Y0.a(SourceFile:5)
at j$.util.stream.c.f(SourceFile:35)
at j$.util.stream.z1.collect(SourceFile:83)
at slb.a(PG:109)
at ooy.apply(PG:600)
at asfn.d(PG:3)
at asfo.run(PG:42)
... 4 more
Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
at com.android.server.pm.Settings.getInstallerPackageNameLPr(Settings.java:4254)
at com.android.server.pm.PackageManagerService.getInstallerPackageName(PackageManagerService.java:22217)
at android.content.pm.IPackageManager$Stub.onTransact(IPackageManager.java:3084)
at com.android.server.pm.PackageManagerService.onTransact(PackageManagerService.java:4112)
at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1021)Tehát egyértelműen a Messenger Lite miatt akad be vmi, gondolom a package installer neve megváltoztatásra került és ez kerül összehasonlításra az eredeti névvel, innen az elszállás.
Mostmár szépen hozza a MEETS_BASIC_INTEGRITY -t és a MEETS_DEVICE_INTEGRITY -t is.
Kellene vmi amivel nem csak detachelni tudom, hanem kitudom venni ebből az ellenőrzésből is a Facebook Messenger Lite -ot. Tudsz erre vmi ötletet crok?
(A detach azért kell nekem ebben az esetben mert korábbi verziót használok az említett alkalmazásból és nem akarom, hogy frissüljön.)Update:
Ahogy látom már van issue róla: Breaks Play Integrity API #18 -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Az hogy szétnyomkodtad szerintem.. várj szerintem most egy órát. Egyéb Play Integrity checker alkalmazással megnézted már amúgy az integrity-t? Pl. a Play Integrity API Checker-el vagy SPIC - Play Integrity Checker-el?
-
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Először is: azért remélem a Magisk app hide megvolt, meg a kötelező tiszteletkörök.
A Shamiko-nak a PI check-hez nincs is köze. Melyik eszköz pif.json-ját használtad*? Mind a négyet végigpróbáltad? Közte csináltál restartot vagy a parancsot kiadtad amivel GMS-t ki lehet lőni? Logcat-ben látszik hogy a PIF átírja a lekérdezéskor a dolgokat?
A logcat és a killall parancsok is benne vannak az összefoglalóban.
* a yureka.nitrogen meg a uniherz.titan pl. 100% hogy most is működik, de a másik kettőre se jött még panasz. Valamit nem jól csinálsz.
su -c logcat | grep -i pif > /sdcard/pif.log
a logot meg nézd meg.. vagy mehet Google Drive / Mega.nz / MediaFire / WeTransfer / Tresorit / Catbox / Litterbox / FileBin / File.io / EasyUpload / GoFile.io / Envelop.app vagy pastebin / dogbin vagy bármi hasonló helyre.. pastebin meg löksz egy linket aztán annyi. -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Gyári ROM-od van (megalábbis utánad keresgélve).. szóval ott lehet jobb lenne.. ugyanis nincs semmi se implementálva (nyilván) ami elfed egy rakás dolgot ami nyomot hagy a bootloader nyitás után / Magisk futás mellett.
Ha csak denylist-re teszel valamit attól még nincs semmi..
Ha enforce-olod a denylist-et akkor a Magisk mindent umount-ol amit a Magisk csinál -> így ha pl. DenyList-re teszed a Google Services-t akkor a PlayIntegrityFix Zygisk-en keresztül NEM tud hozzányúlni -> értelmetlen.
Ha nem enforce-olod akkor csak fent van a listán.. de semmi nem csinál vele semmit.. vannak modulok, mint pl. a Shamiko meg a MagiskHide modulok amik a DenyList alapján rejtik e denylist-en levő alkalmazások elől a nyomokat. -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Ha ertened a modul (es a trukk) lenyeget nem irnal ilyen butasagot hogy nincs ertelme. Nem is szabad hogy BARMI egyedi legyen benne. Az kell hogy olyan keszuleket irjon (de kizarolag a DroidGuard-nak / Google Seevices-nek!!) ami nem tudott soha strong-ot de eleg modern hogy Android 8 vagy feletti legyen. Tettem fel 4 pif.json-t is az osszefoglaloba, meg mind a negy mukodik, max hasznald a PIF 14.6-ot.. de a 15.1-el is megy..
-
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
A V15.1-ben epp van fingerprint de a hibauzenet azt jelenti hogy ma mar sokat volt nyomkodva a Play Integrity ellenorzes.. varnod kellene. Egyebkent fingerprint (pif.json) lesz az osszefoglaloban meg leiras is.
Ja meg ugye mar nincs denylist-en a Google Play Services? Amig denylist-en van addig a modul nem tud hosszsnyulni se. -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Sziasztok,
Nos megtörtént a visszaolvasás, frissítettem a legutóbbi stable verzióra a Magisk -ot (26.4) és úgy tűnik megmaradt néhány korábbi modul amikre sztem már nincs szükségem:
- MagiskHide Props Config (v6.1.2-v137)
- Universal SafetyNet Fix (v1.1.1)
Jól gondolom, hogy ezek törölhetőek? (Még a Magisk v23.0 -ás "időszakban" kerültek telepítésre.)Második kérdésem: a kártyás fizetés "megjavítására" jelenleg a legjobb megoldás a PlayIntegrityFix v15.1?
Ezt gondolom a tárhelyről való telepítéssel tudom feltenni a Magisk -ból ugye? (Rég csináltam már telepítést Magisk -ból, és azóta változott is ez a "furkós bot"
).Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Vaklárma, bocsánat
nem volt számomra egyértelmű.
A Magisk Manager -ben amikor a "Hide Magisk Manager" -re megyünk és létrehozunk egy másik packaget, az "új" alkalmazáson keresztüli indításnál elkell tüntetni az eredeti alkalmazás ikonját, majd freezelni, az új alkalmazást pl. Ice Box -al, ahogy crok írta.
Köszönöm ezeket a megoldásokat, már nagyon régóta követem. -
válasz
pvt.peter
üzenetére
Koszi, de ha visszaolvasol akkor irtam, hogy anno a Telekom app miatt at kellett nevezni a magisk appot
Ha nem neveztem volna at akkor a rootbeer is jelezne
#1127:
Hat nekem pedig rinyal, es erdekes modon csak ez a legujabb verzio
Biztos a legujabb verziot raktad fel? 6.8.409 -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter
üzenetére
Ilyen Magisk modulról nem hallottam.
De te MIUI-t használsz, ha a Dark mode-ot bekapcsolod akkor a beállításaiban van olyan, hogy Egyéni programok, ott is be lehet kapcsolni egy-egy programra a sötét módot és pl. az EESZT-t nem tud sötét módot de ha itt bekapcsolod akkor módosulnak a színei (szelektív invertálás?) és gyak. sötét lesz. Persze ez csak akkor működik ha bekapcsolod a sötét módot globálisan.. meg a fejlesztői opciók közt is van egy sötét mód, az magyarul kimaradt belőle hogy kényszerítés (igazából override..) de az egyébként, de ekkor is a teljes telefonra be lesz kapcsolva a sötét mód. Egy app-ra sötét módot kényszeríteni, na azt nem tudom, a DarQ ment anno kitűnően (innen letölthető vagy innen is + video (Android10 és felfelé amúgy)) de a MIUI az MIUI : D de neked van Magisk így nem kell PC az adb parancsokhoz se (de az is nagyon egyszerű amúgy) úgyhogy pikk-pakk kipróbálható, vagy a MIUI Dark mód "fordítottja" esetleg.. hogy globálisan bekapcsolod, aztán az egyéni programoknál mindent ki és csak a Messenger Lite-ot hagyod meg : D
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
@crok: na végül sikerült megoldani, most hogy szántam időt rá.
Úgy emlékeztem, hogy a Magisk Hide -olása sem segített anno, hogy a Cib nem érzékelje a rootot, nyitot bootloadert. Most viszont rápróbáltam megint és most már nem nyafogott a root miatt.
Úgy tűnik szépen lassan de összeáll minden, köszi a segítséget YouTube Advance kapcsán is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks Enthoo Pro
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A MobilKicstár is megy nálam, csak annyi, hogy frissítés után valamiért kivette "magát" a Magisk tiltólistáról és vissza kellett rakni a folyamatokat... Szóval nálam semmilyen működést nem "törölt" el az újabb alpha, pedig már nekem is csak 3/1 az integritásom.
crok