Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Közben találtam egy modult [link] Csak sajnos a VoWifi-t nem tudja kitenni status-bar-ra csak a VoLTE-t...Jó, Google telefon app kiírja, hogy wi-fi hívás de azért vicces, hogy egy ilyen alap dolgot külön kell bele hekkelni, utána néztem és valóban alapból nincs benne AOSP ROM-okban, ezt a ROM készítői külön teszik bele, pl. crdroid-nál van alapból de nekem nem kell annyi extra beállítás ezért ArrowOS-t használok ami egy kicsit többet tud a LineagOS-nél de azért 1-2 dolog hiányzik.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
crok
Topikgazda
Nem ha nem használom mert akkor ugye nincs mit
Amit használok azt nyilván frissen is tartom - de az meg ált. eleve cutting edge verzió majdnem mindig. Nem hiszem hogy az én felhasználási módom releváns, de biztosan nem normális vagy követendő példa
De ez a Magisk topik, nem volt releváns változás benne -
crok
Topikgazda
Tényleg ennyire direktben egy sornál nem több infokkal kell az embereket ezüstkanállal etetni, máshogy nem megy? Nem értem magam minek írok Logout-ra pl. ha senki el nem olvassa - pedig MINDEN benne van. : ( Tényleg az lesz a vége hogy Ctrl+A && Shift+Del.. az összes cikkemre, Logout, XDA, Telegra.ph..
-
Trailblazer
veterán
Nálam is már megszűnt ez az ideális állapot...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
crok
Topikgazda
Nincs lényegi vagy gyakorlati különbség a működésük közt - az egyetlen lényegi dolog amit hozzáadott az eredetihez képest az a modul uninstall-jának menete, az ki lett egészítve pár dologgal amit visszaállít "eredeti" formára ha a modult szabályosan törlöd (meg a modul prop-jához hozzáadta a saját nevét).
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
Ahoz töke is kellene hogy legyen az EU-nak.A gugoló sakkban tartja őket az akkor kivonulok szöveggel, abból meg népharag lenne... Így nem merik meglépni.
Mindenesetre most passzol a Poco F3, kipróbálni nem tudtam a fizetést (ma már költöttem eleget), de a kártyákat engedte hozzáadni, és tanúsított, base és device is megvan.
-
crok
Topikgazda
Pontosan erre nyílt az a rengeteg issue és ezért emelt hangot egy GitHub felhasználó hogy így "elégeti" a mismatch-eket a közösség elég hamar és minden mismatch kombináció -és így fallback strong-ról device-ra- kibannolódik majd elég hamar. [link]
rErEaT: fura mert a merge-eket követtem, gondoom megint a 80+ tab-ból a rosszból idézhettem..
-
Archttila
veterán
Maximum gyozni nem tudnak, harcolni most es kesobb is fognak... Az mar mas kerdes, hogy van-e ertelme.. Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
tomazin
veterán
-
rErEaT
senior tag
de pont erről volt szó, hogy nem csak 1 országban jelen a Google, és nem csak 1 országban van jelen az adott csoport aki ezt végzi, nem hiszem, hogy emiatt nincs még bannolva, szimplán csak egyelőre még nem bannolták, volt már ilyen korábban is, hogy több idő volt nekik bannolni, nem az ünnepeken múlik, hanem a requestek számán, ami az apijukon csattan
-
crok
Topikgazda
Inkább olvass picit akkor bele hogy mi és kivel történt meg hogyan - nem ürügyet keresten rá a srácok.. Az mennyire tűnik szerinted "ürügynek" hogy kiadnak egy verziót amiben egy valag "erős" felfedezőképességű alkalmazást körbedolgoztak majd másnap van ez? Plusz leak-elnek egy felfedezhetőséget aztán.. na mindegy, szerintem olvass utána mielőtt ilyesmit leírsz. (Zártnak azért zárt és obfuszkált hogy megnehezítse a dolgát annak aki a rejtéseket akarja látni hogy hogy működnek.. de tulképp' a banki alkalmazások ugyanígy vannak, a DroidGuard szintén..) meg úgy tudtam hogy neked amúgy nem tökmindegy [link] [link]?
[ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
És ez úgy tűnik be is igazolódni látszik: [link]
Elveszi a Google az RCS funkciót azoktól akik rootolják a telefonjukat
szvsz engem nem érint, mert SMS-ezni nem szoktam, minden másra ott a Messenger, Telegram, Signal stbBár tény, hogy azért nem rossz funkció a Google Messagesben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest