Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrYsler
senior tag
Na, pont a Wallet problémát megoldó hsz-em is eltűnt?
Nem baj, ez legyen a legnagyobb probléma. Lényeg, hogy megy az oldal végre!
Egyébként ma 10 napja, hogy hiba nélkül használom a Wallet-et.
-
ChrYsler
senior tag
Szerintem az eszközről törlődnek. Igaz, én már jó ideje nem mentek jelszót a Google fiókba (mert egyáltalán nem biztonságos), így engem ez a része nem érint, viszont a kártyákat valóban törli a Walletből, de mint Google fiókba mentett fizetőeszközök, felajánlja, hogy adjam hozzá a Wallet-hez. Azaz csak kiválasztom alul az egyik kártyát, beadom neki a CVV kódot, bejön a banki jóváhagyó felület, SMS alapján jóváhagyom és hozzá van adva a kártya. Pár pillanat az egész.
Persze csak ha nem kell a bankot felhívni emiatt. (Először ezt akarta, majd végül mégis sikerült SMS-sel jóváhagyni.) -
ChrYsler
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Jaa, értem.
Na, ezért gondolom, hogy központi a probléma.
Persze a karbantartási hírekben mára már nincs semmi írva.
De egyszer volt korábban is, hogy túlcsúsztak és később se működött az app.
Nem tudom most mi van.
G48 kolléga meg azt írja, hogy nála elindul, ha nem Magis-el rejti a root-ot. Persze ez se jelenti feltétlenül azt, hogy szerver oldalon minden oké. Még próbálkozok a mai napon belépni. Ha nem sikerül, akkor megnézem KernelSU-val is, bár már nagyon unom ezt a játékot..
-
ChrYsler
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Nálad most rendesen elindul a CIB app? Be tudsz lépni? Nálam megint ugyanazt csinálja tegnap este óta, hogy villan egyet és az ujjlenyomatot se tudom megadni neki.
Nagyon gyanakszom szerver oldali karbantartásra, mert tényleg semmit nem piszkáltam a telón és előtte működött. -
ChrYsler
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Érdemes ezzel a progival megnézni, hogy mi a Fail esetleg a teszteknél. Nekem kizárólag a Play Integrity tesztnél a Virtual integrity-re ír Failt. Minden más Pass.
Négy féle teszt van benne.
Ja és a Magisk-ben tiltólistára felvettem (mint más problémás appot is) ezt a progit szintén.
TB Checker
Illetve ezzel a másikkal is ellenőriztem a root-ot.
Root Detect -
ChrYsler
senior tag
válasz
Headless
üzenetére
A 3/3 integrity sokat nem számít a Wallet-nek. Nekem is az volt, de ettől még simán rootoltnak jelezte a telefont és nem engedte használni.
Ha ugyanazok a modulok fent vannak és lépésről lépésre megcsináltál mindent (az adattörléseket is beleértve!), akkor meg lehet próbálni a Magisk-et is, persze. Csak idő és akarat kérdése, hogy szeretnél-e ennyit szórakozni vele?
Ja és Magisk-ot hide-olni kell mindenképpen! (Nem pont a Wallet miatt.)
-
ChrYsler
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Köszi!

A Revolutot nem tudom, mert nem használom. Egyébként minden más működik. Nálam a MÁV+ app volt még anno problémás, de így nincs gond vele. Hiba nélkül indul.
-
ChrYsler
senior tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Ne haragudj, de nem piszkálom most. Örülök, hogy végre működik! Túl sok időt elvett így is már a kísérletezés.
@energiezolee:
Ok. Mindenképpen szólok, ha lesz változás. (Pl. mi van, ha a Google ismét bannolja a keybox-ot?) Remélem azért tartós marad, már egy ideje nem tudtam használni fizetésre. (Előtte meg hónapokig ment gond nélkül.) -
ChrYsler
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Pedig pont az lett volna a lényeg, hogy a cikk alapján sikerül-e működésre bírni a Wallet-et? Nem is említ olyan modulokat, amiket feltettél, csak a régi (már nem működő) részben. Na mindegy.
-
ChrYsler
senior tag
Kutakodtam kicsit és találtam egy friss leírást. Valaki kipróbálhatná, aki ráér, hogy működik-e ezzel a módszerrel a GPay. (Én majd csak este fogom tudni talán..) Egyébként ők is az APatch-t javasolják a Magisk helyett.
[link] -
ChrYsler
senior tag
Frissítettem a Magisk-et a telón.
Annyi a gond azóta, hogy a Play Integrity Checker most már ezt mutatja:
Erre mi a megoldás?
Konkrétan sehol nem tapasztaltam még hibát (banki appok, mobilfizetés, OneTV), de gondolom ez így nem OK. OnePlus13 a teló egyébként. -
ChrYsler
senior tag
Na, sikerült megoldani a OneTV-s problémát.

Ez a Magisk modul kell hozzá: LibOEMCrypto Disabler
Már csak ez az egy app nem működött a root után, úgyhogy boldogság van.
-
ChrYsler
senior tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Köszi!
Igen, odáig nincs is gond vele, csak ha belépsz, akkor a konkrét csatorna megtekintésekor jön a hibaüzenet.@kano
Szintén köszi!Eddig ezt a pár fórum bejegyzést találtam a hibával kapcsolatban. Van, akinek nem rootolt a telója, mégis ezt a hibaüzenetet kapja. [link]
Ja és mobilnettel se megy. Valszeg a Magisk a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem baj, ez legyen a legnagyobb probléma. Lényeg, hogy megy az oldal végre!
Persze csak ha nem kell a bankot felhívni emiatt. (Először ezt akarta, majd végül mégis sikerült SMS-sel jóváhagyni.)
Nagyon gyanakszom szerver oldali karbantartásra, mert tényleg semmit nem piszkáltam a telón és előtte működött.