Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imdre
aktív tag
válasz sixtybi #5892 üzenetére
Sokáig engem is szívatott, mert csak összeomlott, de nem ad root-ra meg semmire sem hibaüzit, figyelmeztetést.
Nekem utolsó stabil Magisk van, Shamiko modul (nem a legújabb, mert nem Canary-t használok), myRaiffeisen denylist-en, Magisk hide bekapcsolva. Ne ekkor még 6 másodperc után mindig összeomlott. Kellett neki a Magisk fagyasztása még. Én Icebox-ot használok. Ezután már indult hiba nélkül. Lehet elég lesz neked, ha fagyasztod a Magisk appot. -
crok
Topikgazda
válasz sixtybi #5896 üzenetére
Probald azert meg a Magisk app fagyasztast meg hogy minden LSPosed dolgot torolsz. Nalam siman mukodik. Nem nez szerintem semmi telepitett, root-ot hasznalo alkalmazast (azt latna nalam vastagon) csak a Magisk alkalmazast. Meg mindig kulsos ellenorzest vegez, nem PI check-et, anno szet is boritottam es Basic-el is indult - ahogy most is. Amugy most ez pontosan milyen ROM? Gyari vagy custom?
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
válasz sixtybi #5901 üzenetére
Azzal pont hook-olod az alkalmazast, arra meg fagy, crash-el. Torold a modult, ne csak kikapcs mert akkor y telepitett apk-kent meg lathatja (HMA ugyanez..). Fel kell takaritani utana, Zygisk ki majd bekapcs (restartokkal jar ugye). Zygisk-next-et is kiprobalhatod a Magisk sajatja helyett!
-
janakbacsi
őstag
válasz sixtybi #5933 üzenetére
hiába rejtem el, így sem működik. pedig biztos van valamilyen megoldás rá, hogy ne ismerje fel a zygisk és lsposed kernelsu modulokat a gránit bank alkalmazás, mert ezelőtt valamikor működött a screenshot a banki alkalmazásban, de már elfelejtettem sajnos, hogy pontosan mit kell csinálni. emiatt a kettő miatt nem indul el.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
user26
senior tag
válasz sixtybi #5964 üzenetére
Szia!
Ota frissítés után a revanced nálam elszált, amit ajánlottak legfrissebb (youtube-revanced-magisk-v19.16.39-all), tegyem fel, és nálam is ezt írta. Jó pár napig nem foglalkoztam vele (2-3), tegnap este láttam ezt meg: youtube-revanced-extended-magisk-v19.16.39-all
Ez gond nélkül települt, és minden olyan mint volt.
Oneplus 12, global v840-re frissültemXiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest