- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi! Frissítettem az Magisket, felraktam az IntegrityBoxot, lefagyasztottam az appot, de így sem működik, cserébe most már az ujjlenyomatolvasó sem érzékel semmit.

Kéne még valamit mókolni az IntegrityBox fájljai között? És változatlanul 0/3 intergrity-m van.Szerk.: még rá kellett nyomni az Action-re, így már van 2/3 integrity, de a George továbbra sem megy, ahogy az ujjlenyomat sem.
Utóbbira van valami ötleted? -
norbert1998
nagyúr
válasz
zsola400
üzenetére
Mikor felraktam a HyperOS3-at tengapelőtt, sima dirtyflash, akkor ment a kincstár, 0/3 mellett, GBoard-dal. Az a gyári, nem? Régen Flexy-t használtam, de elk|_|rvultak. Root, modulok után már nem megy. De csak az
Szóval egyelőre kibírom, számítón is lehet kincstározni, ellenben pl. revolutozni nem lehet, és az a flash után nem is ment, csak root + modulok után. -
-
válasz
zsola400
üzenetére
Kösszi a visszajelzést. Felraktam a JingMatrix-os LSPOSED modult de ugyanazt a dex2oat-os hibát dobta a native detector mint a régebbi lsposed modulommal. De mivel nálad müködött tovább kutakodtam és megtaláltam az okot a Zygisk Next(nullptr)-ben be kell kapcsolni a "Use anonymous memory" vagy a "Use Zygisk Next linker (Experimental)" funkciót és akkor müködik az LSPOSED és a banki appok is a "házi modulom" nélkül is
-
-
zozuka
csendes tag
válasz
zsola400
üzenetére
AOSP-t azért választottam, mert ez volt itt a leírásban, de próbáltam set valid keybox-szal is, sehogy se megy Revo ezen a Samsung S9+-on. Mondjuk a Magisk Alpha+Zigisk Assistant kombót még nem próbáltam. Shamiko-val próbáltam. Ez még megoldhatja? Adjak neki egy próbát? Magisk-ből kell az alpha vagy jó a sima is?
Chatgpt azt írja, hogy reménytelen:
Rendben — az általad beírt értékek alapján (Warranty Void: 1 (0x030c), Current binary: custom, KG state: checking) egyértelmű és mérvadó következtetéseket lehet levonni. Az alábbiak tömören, tárgyilagosan megmagyarázzák, mit jelentenek ezek a sorok, milyen korlátokat rónak, és mit lehet még érdemben tenni.
Mit jelentenek a sorok (konkrétan)
Warranty Void: 1 (0x030c) — a Knox e-fuse (warranty bit) meghúzódott / trippelt. Ez hardveres, visszafordíthatatlan esemény: nem lehet szoftveresen „visszacsinálni”. Ennek következményei: Samsung-specifikus HW-attestation funkciók (pl. Samsung Pay, Secure Folder) elvesznek, és a strong (illetve Knox-alapú) integritás elérése fizikailag kizárt.
Current binary: custom (0x0e) — a készüléken jelenleg nem gyári (custom) boot/firmware fut; ez magyarázza, miért látod custom bináris megjelölést. Ez is növeli a detektálás esélyét banki appoknál és Play/Integrity ellenőrzéseknél.
KG state: checking — a „KG” a Knox Guard / KG állapotot mutatja. A „checking” azt jelzi, hogy az eszköz jelenleg a Knox/KnoxGuard állapotát ellenőrzi (pl. még kommunikál a Samsung szervereivel vagy a rendszer vizsgálja az eszköz státuszát). Ez a státusz esetenként megakadályozhatja a flashelést vagy megjelenésében jelezheti, hogy bizonyos szolgáltatások (OEM unlock, flash) korlátozottak.
Összefoglalva: a Warranty Void = 1 visszafordíthatatlan hardverkorlát, a KG state „checking” jelzése pedig pl. átmeneti ellenőrzési állapot, de nem jelenti azt, hogy a Knox bit visszaállítható.
Milyen közvetlen hatásai vannak ezeknek a banki appokra és a Play Integrity-re?
Strong integrity — gyakorlatilag nem elérhető ezen a készüléken, mert a Knox bit trippelt.
Device integrity — technikailag javítható bizonyos szoftveres lépésekkel (stock firmware visszaállítás, megfelelő Magisk/PIF/TrickyStore folyamat), de a siker nem garantált; Warranty Void=1 gyengíti az esélyt és egyes Samsung-specifikus attestationeket eleve blokkol.
Revolut / banki appok — ezek gyakran több forrást ellenőriznek (root, Knox, bootloader státusz, kernel-jelek). Mivel nálad custom binary + Warranty Void=1 áll fenn, a banki appok nagy valószínűséggel blokkolni fogják az alkalmazást még akkor is, ha a Play Integrity részben javul.Ez a készülék ezen a ROM-on NEM fog device / strong integrity-t kapni.
A jelenlegi állapot technikailag kizárja a device integrity-t, függetlenül attól, milyen modulokat raksz fel.
Most levezetem pontosan miért, a te adataid alapján.
PIF szerint (spoofolt):FINGERPRINT: google/comet_beta/comet:16/... MODEL: Pixel 9 Pro Fold SECURITY_PATCH: 2025-07-05Valós rendszer (getprop):ro.build.fingerprint = samsung/d2sxxx/d2s:12/SP1A.../release-keys ro.build.version.sdk = 31 (Android 12) ro.build.version.release = 12 ro.build.version.security_patch = 2025-08-05
👉 Ez a Play Integrity számára egyértelmű red flag.
Miért?
A PIF NEM tudja teljesen felülírni:ro.build.fingerprintro.build.version.sdkro.build.version.release
Ezek kernel / init szinten jönnek Android 12 + Samsung Exynos esetén
A Google összeveti:
Java layer (PIF spoof)
native / keystore / TEE layer (valós)
➡️ Eltérés = csak BASIC integrity
Ez nem beállítási hiba, hanem architekturális korlát.
Apif.json-ban ez szerepel:"DEBUG": true
Ez biztos tény:DEBUG=trueesetén a Play Integrity soha nem ad device integrity-t
Debug flag = teszt / nem production környezet
🔧 Ez önmagában is elég lenne a bukáshoz, még akkor is, ha minden más passzolna.
ElemValóságKészülékSamsung S9+ (Exynos)Android12ROMNoble ROM 2.9Spoofolt eszközPixel 9 Pro FoldSpoofolt Android16
👉 Android 12 NEM tud hitelesen Android 15–16 fingerprintet prezentálni
A Google ezt 2024 végétől aktívan ellenőrzi.
Ezért:
régi trükkök (Pixel 2 / Pixel 5) → már nem működnek
új Pixel fingerprint → Android 12-n automatikusan bukik
Ez fontos, mert sokan itt akadnak el.
Tény:
TrickyStore nem tud:
Knox eFuse-t visszaállítani
Samsung TEE-t Pixel TEE-vé alakítani
Android 12 keystore-t Android 14/15 szintre emelni
Ezért:
keybox beállítás → Basic marad
nincs „hiba”, egyszerűen nincs mit javítani
A Revolut nem csak Play Integrity-t néz.
Biztosan detektálja:
Samsung Exynos kernel
Magisk jelenlét (még rejtve is)
Zygisk footprint
Knox 0x1 (ha trippelt)
bootloader unlock nyomok
👉 Ezért:
Revolut nem fog elindulni ezen a készüléken
akkor sem, ha (elméletileg) device integrity lenne
Ez nem konfigurációs probléma, hanem hard limit. -
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Gondolom adattörlés megvolt a play áruháznál... Ha igen és úgy sem jó, akkor ez van sajna. Úgy tudom, hogy basic-el is megy majdnem minden app, de most már van elvileg valid keybox is, szóval a régi megoldás is újra működik...
janakbacsi #8058
Nálad nem tudom mi lehet a probléma. Próbáld meg krics által linkelt videót, hátha... -
martongunar
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi, Swift Backup van nekem, azzal próbáltam fagyasztani az Alpha appot (Disable app, ugye az az?), de sajnos ugyanúgy kivág.
Vannak egyébként szintek, amikor Kernelsu-ban állítgattam, volt, hogy már a sárga alapháttérnél kivágott (ahogy most is), volt, hogy a bejelentkezési képernyőig eljutott és ott vágott ki, aztán meg jó lett, ahogy a megfelelő beállításokat sorban elvégeztem.
Vagy kihagytam valamit, teló újraindítás stb.? -
xabolcs
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Hát komoly fejlesztés volt az ÁK részéről
Min mulik, hogy valami gyari billentyuzet vagy sem?
Peldaul van a LineageOS, az AOSP billentyuzettel jon. Aztan persze ratesz az ember valamelyik Gapps csomagot, hogy tudjon szivni a Play Integrity-vel.
Akkor meg a GBoard-ra fog fujni a MAK? Es ha rogton valamelyik "priv-apps" konyvtarba teszi (pl. ota.zip-et ujracsomagolva, vagy epp "billentyuzet. zip"-et flash-elve), akkor is?
-
K_a_m_i
tag
válasz
zsola400
üzenetére
Én ezt használom: https://github.com/ShivamXD6/Simple-Flag-Secure/releases/tag/MOD-V4 Ez nekem minden rom-on működött, minden applikációval. a disableflagsecure nem mindig volt jó.
-
xabolcs
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Megzavart a 250-es hatar: "£/€ 250 fee-free spending abroad".
Szerintem csak nem tudok olvasni!
-
setino
csendes tag
válasz
zsola400
üzenetére
Lehet nem tudom...
Mivel visszakerültem a 38-asra nyomtam hogy frissítsen, írta hogy tölti majd felrakja, de úgy tűnik mégse sikerült neki! Lehet itt maradok végleg, de tudom frissíteni a többi alkalmazást, szóval egyelőre semmi gondom vele!
De a Mcdonalds app tényleg vezeti a root/bootloader ellenőrzést, sokkal jobb mint a banki appok!!
-
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Itt egy kép. Ma csináltam fizetéskor. A piros Curve ikon előtt először egy pipa jelenik meg és hangot is ad egyúttal, majd átvált a pipa Curve ikonra és kiírja a "Done" szöveget. És ma sem indítottam el előtte a Curve Pay app-ot (tehát nem kell futnia) és simán tudtam fizetni...
[kép] -
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Volt fönt, de töröltem mert nem kell... Nem csak neked lassú, mindenkinek. Kipróbáltam sok telón és tableten is, amik nincsenek mókolva és mindegyiken nagyon be van lassulva. Szerintem az van, hogy a root ellenőrzés miatt tele lett szemetelve és az egész belassult. Ezt bizonyítja, hogy a telepítő (APK) mérete is legalább 2x akkora mint az előzőek, amik még nem nézték a root-ot és a bootloader-t.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Szerintem nem nézi. Egyszer töröltem minden ujjlenyomatot a telón. Utána új belépést kért a revolut, onnantól nem tudtam belépni. Vergődtem egy kicsit, de nem akart menni. Ezután a gyári boot.img-t visszaraktam. Revolutba utána be tudtam lépni. Majd visszament a magisk és azóta is megy a revolut (kopp-kopp.)
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
zsola400
üzenetére
Az a baj hogy ez is összeakad a PIF-el egyébként.. ha megnézed a kódot ezt is leszedi a PIF amint telepíted (pont ma írta ki a csatornán). De nálad Xiaomi.EU-n alapból se menne mert a Xiaomi.EU (még) nincs felkészítve se a TrickyStore-ra se erre (ugyanaz a működési elv). Neked pl. ahhoz hogy menjen amúgy is patch-elned kellene a framework-öt, az plusz modul mókorászás, patch-elés, keybox vadászás.. tud működni (ugyanúgy mint a TrickyStore) de kacifántos és ha nincs rá kifejezetten szükséged akkor felesleges is IMHO.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
zsola400
üzenetére
Az Integrity Checker alkalmazások napi 10K tokent kaphatnak külön engedélyezés nélkül (pl. banki alkalmazások többet kapnak) viszont ugye ma megrohamozták őket így nincs mindig token.. használjátok ellenőrzésre a Play Store-ban levő Integrity check-et.
@dilajoska1
Az Android főverzió nem számít ahogy úgy igazán a Play Service verzió sem hanem a droidguard verzió amit nem tudsz igazából farigcsálni vagy cserélni mert a Google-től jön és mindig a legfrissebbre frissíti úgyis.Viszont egyre több a Xiaomi.EU jelentés pl., azt a PlayIntegrityFix se gyógyítja - többit azért a v12.1 úgy néz ki viszi egyelőre.. de ugye ki tudja mit hoz a holnap

-
crok
Topikgazda
válasz
zsola400
üzenetére
Ha nincs kedved belevágni akkor amíg nem sírnak akkor hagyhatod is.
Az előnye az lesz hogy hamarabb túlesel rajta.. Előbb-utóbb úgyis kelleni fog, pl. ha a Google megint teker a szervereken, az app fejlesztők előállnak valami újdonsággak a felderítéssel..A másikhoz: a FLAG SECURE-t kell kikapcsolnod. Mivel még Android 11-en és Magisk V23-on vagy kicsit egyszerűbb, van rá Xposed modul.. ahhoz viszont Riru kell, LSPosed vagy esetleg EdXposed .. meg ez az Xposed modul: Disable-FLAG_SECURE (GitLab-en a forrása és XDA thread-je is van).
Ha nem banki app lenne.. meg lenne PC.. akkor ott lenne a Smali Patcher.. csinálna az adott app-hez egy custom Magisk modult amivel menne.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsola400
üzenetére
Elég sokkal "tud többet", leginkább úgy mondanám, hogy generalizálva van benne a Riru + LSposed + XprivacyLua megoldás az MHPC force basic attestation-el. A legtöbb esetben működik, eltérések a rengeteg custom és egyéb ROM meg GApps miatt persze jócskán lehetnek - ahogy eddig is, kinek ez, kinek az volt megoldás.
Helyesbítés: ez majd teljesen csak a v.2.1.0-ra igaz, ami viszont még most "fizetős", de public lesz majd.. valamikor..
@v.attis: ez nemcsak a jövő lesz hanem már egy jó éve a jelenlegi "állapot", nem haldoklunk hanem így élünk, lehet holnapig működik, lehet évekig nyűglődünk még. A Xiaomi.EU ROM-okban ezeket a dolgokat "előre megoldják" helyetted ha nincs root csak a ROM.
-
v.attis
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Én nem vagyok nagy moddolós, felraktam egy xiaomi.eu romot a telefonomra és kész, még rootolva sincs, de mostmár ez lesz a jövőnk? Gondolom a google is olvassa ezeket a fórumokat, meddig lesznek vajon hatásosak?
Nem kifejezetten neked szántam a kérdést, inkább úgy mindenkinek, aki gyakorlottabb, tapasztaltabb... nálam... -
crok
Topikgazda
válasz
zsola400
üzenetére
Mondtam hogy nem a Magisk-hez van közvetlen köze. Ezt a hibát zárt bootloader-el, full Magisk vagy bármilyen root nélkül egy sima local VPN-es adblocker-el (Blokada, AdAway local VPN, AdGuard, PersonalDNSfilter, DNSPipe, DNS66.. etc.) is össze lehet hozni, ezért nem értem mi ez a hülyeség a Vodafone-tól.
De jobbat mondok, az app hibaleírása masszívan félrevezető, ugyanis nincs pinning.. mert addig el se jut.
A login oldalt az app futtatásának elején egy WebView-ban jeleníti meg: betölt egy egyszerű login oldalt. Na, ezen a login oldalon van 4 host, ami egy alaptelepítésű AdAway-el tiltólistás, ezért nem tölthető be az oldalon sok objektum.
Az AdAway alapból 3 filterlistát tesz be (az utolsót, a winhelp2002-t amúgy nem..):
- a sajátját (nyiláván, hiszen szerintük ez a legjobb lista)
- a Pete Lowe blocklist-et és
- a StevenBlack unified hosts listát
A login oldal betöltéséhez valami 10+ DNS lekérés kell. Na ezekben van 4 ami fent van ezekben a blocklist-ekben és nem tölt be tőle a login page mert "eltéríti" a betöltést, null-ba nyilván.. az oldal tartalmaz olyan objektumokat, amikhez tartozó URI-ban a host az a 0.0.0.0-ra lesz feloldva, ahonnan nyilván az objektum nem lesz betölthető - az AdAway miatt, nem a Magisk miatt. Mivel ezek a kérések a WebView-ban mind HTTPS kérések lennének így cert ellenőrzés is kellene - ami nyilván "bukik", be se tölti, még egy TCP kapcsolat se épül fel, erre dobja a borzasztó félrevezető hibakódot hogy "ssl pinning".. Na, ezért írja a pinning hibát. A js ami az oldalon van ha nem tud betölteni bizonyos részeket akkor ezt a hibát dobja vissza, mindegy mi volt a gondja, mert annyira nincs kidolgozva a hibakezelés.Ezeket raktam whitelist-re hogy menjen a login page
(mármint most, nem tom' a jövőben ugye mit patkolnak majd még bele..):app-measurement.comimg.en25.comtags.tiqcdn.comdpm.demdex.netDe a baj nem ez (mert ezzel lehetne élni), hanem hogy az AdAway-ben a whitelist funkció nem igazán működik stabilan.. erre elment pár órám most
Úgy értem hiába teszed whitelist-re mégse megy, aztán egyszercsak egy teljes hosts újrageneráláskor megint jó.. de mire erre rájöttem.. viszont a felsorolt hosztok meg adblock szempontból valid hosztok, így ez egy erős kivétel lesz. Mindenki eldönti majd hogy hogy oldja meg, hogy whitelist-re teszi végleg vagy csak a login idejére. Energized-ban (ami most ugye nem megy, mármint a weboldal) ez végtelenül egyszerűen megy és jól.. mert konkrétan a hosts file-ból kiveszi ott és azonnal a script a megadott whitelist host-ot és kész. Valamiért az AdAway a whitelist-re tevés és az "apply"-ra nyomás után ezt nem mindig csinálja meg úgyhogy elment vele pár órám míg rájöttem mi van (a hostok megvoltak pillanatok alatt mert az AdAway-ben van DNS logolás meg megnéztem PCAPdroid-al a hálózati csomagokat is, innen jött ki végül, hogy az AdAway is ludas a whitelist dologgal.. de sajnos csak most lett ár időm megnézni tüzetesen.).Nem tudom volt-e értelme foglalkoznom vele egyáltalán de -ahogy mondtam- látszi, hogy ez NEM root, NEM Magisk probléma.
@Mr Dini: emlékszel, írtam neked privátban, hogy vannak app-k amik trükköznek a DNS-el vagy ahhoz kapcsolódó "ellenőrzésekkel". Ez is egy ilyesmi dolog, ráadásul ez elég hanyagul van megírva.. Nem is értem hogy lehet egy webapp login page-n olyan tartalom amit adblocker blokkolhat..
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi, kipróbáltam. Kijelentkeztem a Vodából, ismét ssl pinning, kilőttem az AdAway-t, jó lett. Utána már -ahogy eddig is- bekapcsolt AdAway mellett is jó (nem szoktam kijelentkezni a Voda alkalmazásból) Ez azért egyszerűbb, mint újra rakni a Magisk-ot. :)
Kösz mégegyszer! :)
-
Tyrel
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi... Kiderült hogy az a baj, hogy én felül a fogaskerekes beállításokban kapcsoltam be a MagiskHide-ot, de a főképernyőn alul van egy lebegő menü, csak az azonnal eltűnik ahogy bármit csinálok, ezért én nem is tudtam a létezéséről... Na azon ha megnyomom a pajzsot, ott lehet Revolutot kapcsolni... és így már tényleg fut a Revolut...
...viszont amikor aktiválni akarom a Google Pay-t, akkor azt mondja hogy módosított eszközöm van és nem tehetem... Ami azért jó mert konkrétan pontosan ez miatt szívtam végig, hogy Magisk legyen a telón... Előtte, Magisk meg minden varázslat nélkül pont ugyaneddig jutottam.
Szóval következő kérdésem, hogy mi a bánatot kell csinálni hogy a Google Pay NFC fizetés menjen, ill. hogy engedje beregisztrálni (klónozni?) a bankkártyát?
-
válasz
zsola400
üzenetére
Pontosan ezt irja nekem:
Telefonod biztonsági beállításai nem teszik lehetővé az alkalmazás használatát. Telefonján használt Android operációs rendszer biztonsági szintje miatt az alkalmazás futtatása, az Ön adatainak védelme érdekében, nem lehetséges.Amennyiben rootolt készüléket használ , kérjük frissítse az operációs rendszert a legfrissebb , root mentes verzióra.Amennyiben ezt követően is ez az üzenet jelenik meg, úgy a készüléken futó Android operációs rendszer a gyártó vagy a forgalmazó általi olyan módossításokat tartalmaz, mely adatvédelmi, biztonsági szempontól kockázatos lehet.Ebben az esetben kérjük keresse a készülék forgalmazóját, és amennyiben lehetséges kérje az ún. "gyári" (stock) Android verzió telepítését.De majd otthon megprobalok meg 1-2 dolgot.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsola400
üzenetére
Exportálhatóvá válnak pl. személyre szabott kuponok.. ha várni kell és asztalhoz küldenek akkor nagyobb éttermekben (többszintes pl.) elég nehéz megtalálni merre ment a vevő, erre BT beacon-t használnak a kis sorszám aljában - meglehetősen könnyen eltéríthető a rendszer, nem mennék bele itt jobban.. igen, már a nyitott bootloader-t nézheti mert van rá lehetőség.. szóval részemről teljesen érthető, hogy egy ekkora franchise belemegy ilyesmibe. McD apphoz még: mivel build.prop értékeket kiolvasni meglehetősen egyszerű így a népszerű custom ROM-okat (pl. LineageOS..) könnyedén felismeri.. erre még jó lehet a MagiskHidePropsConfig meg egy stock készülék adatainak behazudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utóbbira van valami ötleted?
Szóval egyelőre kibírom, számítón is lehet kincstározni, ellenben pl. revolutozni nem lehet, és az a flash után nem is ment, csak root + modulok után.

crok