Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van egy bank alkalmazás (GRÁNIT eBank), ami pár napja kapott egy frissítést ami biztonsági dolgok miatt nem indul el ...
Mi 9T pro gyári rom root-olva (magisk), hide és egyéb dolgok fent vannak ... (MHPC, MMH)
Nem tudom mit lehetne a banki program ellen tenni, hogy ne észlelje, hogy piszkált a kütyü.
A google pay alkalmazás rendesen működik.
safetynet-nél és a rootbeer-nél is minden okésAnnyit tudtam jelenleg csinálni, hogy titanium backup-al volt egy mentésem s azzal a mostani frissítés előtti verziót visszaraktam.
Tehát jelenleg tudom használni az adott banki alkalmazást, de kitudja meddig ...Előre is köszönöm a segítséget
-
detroitrw
addikt
Koszi a tippeket.
Magisk 23.0 (ez at is van nevezve, hogy a Telekom apk-nak is jo legyen)
TWRP
MMPC-be most nincs semmi se allitva, probaltam a fingerprint atirast, de valszeg nem amiatt bukik meg a banki progi (nem irja konkretan, hogy mi miatt bukik meg, csak a biztonsagra hivatkozik)Holnap megprobalom a twrp atnevezest.
Most kezire van allitva a google play store frissites ... van valami ertelmes signozo progi amivel a meg mukodo banki apk-t fel lehetne rakni (amit a store nem tudna befrissiteni)?
-
detroitrw
addikt
válasz pvt.peter #1128 üzenetére
Koszi, de ha visszaolvasol akkor irtam, hogy anno a Telekom app miatt at kellett nevezni a magisk appot
Ha nem neveztem volna at akkor a rootbeer is jelezne
#1127:
Hat nekem pedig rinyal, es erdekes modon csak ez a legujabb verzio
Biztos a legujabb verziot raktad fel? 6.8.409[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz zsola400 #1132 üzenetére
Pontosan ezt irja nekem:
Telefonod biztonsági beállításai nem teszik lehetővé az alkalmazás használatát. Telefonján használt Android operációs rendszer biztonsági szintje miatt az alkalmazás futtatása, az Ön adatainak védelme érdekében, nem lehetséges.Amennyiben rootolt készüléket használ , kérjük frissítse az operációs rendszert a legfrissebb , root mentes verzióra.Amennyiben ezt követően is ez az üzenet jelenik meg, úgy a készüléken futó Android operációs rendszer a gyártó vagy a forgalmazó általi olyan módossításokat tartalmaz, mely adatvédelmi, biztonsági szempontól kockázatos lehet.Ebben az esetben kérjük keresse a készülék forgalmazóját, és amennyiben lehetséges kérje az ún. "gyári" (stock) Android verzió telepítését.De majd otthon megprobalok meg 1-2 dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Magisk f822ca5b (23001)
Magisk átnevezve "Lofasz"-ra
MagiskHide-ba a banki alkalmazásnál az összes sor bejelölve.
Systemless Host (1.0)
MagiskHide Props Config (v5.4.0-v128) nincs benne semmi se állítva (újra nyomtam neki reset-et)#1124crok
A belső tárhelyen töröltem a TWRP és Fox mappát (sőt az Official TWRP progit is leszedtem)
Titanium Backup pro törléseSajnos ezek se segítettek
Magisk full uninstall után a banki alkalmazás elindul
de persze ilyenkor se root se twrp ...
Most kezdem visszapakolni őket -
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #1139 üzenetére
És bingó a banki alkalmazás elindult root-olt rendszer mellett
Magisk-ba csak a hide, átnevezés, systemless host.
viszont a SafetyNet-nél a ctsProfile bukós
rootbeerde minden olyan progi amihez kellett a root (és annak elfedése) működik
Köszönöm a segítségeket
Ezek szerint valami beakadhatott[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #1140 üzenetére
Újra a biztonsági beállításra hivatkozva nem hajlandó elindulni a banki program.
Akkor történik meg ha felrakom a magisk-be a ViPER cuccokat:
ViPER4Android_FX-v2.7.1.0
ViperFX-0.95-ACDButána a banki program összefossa magát
amint ezeket törlöm újra elindulErre van valami elfedési megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van egy 6-os androiddal rendelkező teló (leeco x626).
Mivel az otp az új alkalmazását legalább 8-as androidhoz köti így nem lehet azt telepíteni ...
Lényegébe a csekk befizetést kellene elvégezni. iCsekk-el megy, de ott mindig meg kell adni a kártya adatait. Esetleg van olyan alkalmazás vagy böngésző ami rendesen el tudja tárolni s visszatölteni a kártyaadatokat? (hogy ne kelljen mindig begépelni)A következő az a Simple alkalmazás lenne, de a készüléken nem engedi az alkalmazás a bankkártyák digitalizálását. (más készüléken lévő simplebe az adott kártyát lehet digitalizálni).
A kérdésem az lenne, hogy a magisk-el lehetne olyan környezetet teremteni amivel a kártyadigitalizálás lehetséges?
pl. MHPCEgyelőre a készülék nem rootolt, de ha azzal el lehetne érni valamilyen eredményt akkor feltenném.
Esetleg, hogy az új otp alkalmazás tudjon települni?
Előre is köszönöm a tanácsokat
-
detroitrw
addikt
Az a baj hogy a simple-be nem lehet felvenni kártyát mert hibát dob rá
A simple-nél ilyet olvastam:
"Miért lehet sikertelen a kártya digitalizációja?
ha a MasterCard a telefonodat nem tartja megfelelőnek"Ha egy másik készülékkel hozzáadom a bankkártyát az adott simple fiókhoz akkor az a későbbiek folyamán a webes felületen tartalmazni fogja a bankkártyát?
És ha az adott 6-os androidos telefonra visszarakom és bejelentkezek a simple-be akkor törölni fogj a fiókhoz kapcsolt bankkártyát a webes felületen? Vagy az attól függetlenül megmarad? -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Arra mi lehet a megoldas, hogy az Adaway program root-oltnak lassa a telot? vagy hogy megfelelo legyen neki a rootolas.
Eddig mukodott, kb. 3 hete nem kepes csak vpn-n keresztul blokkolni a hirdeteseket.A telo rootolt az osszes banki programnak jo, titanium backupnak is jo ...
ill. van egy ps remote play alkalmazas, ami meg root miatt nem indul el.
Hibakod amit kidob: 88001003
Ha a magisk-et torlom akkor gond nelkul futtatja az alkalmazast.
Olyat is olvastam, hogy lehet a superuser-re reagal igy.Elore is koszi a segitseget
-
detroitrw
addikt
Szia!
Adaway: sajnos hiaba rakom ujra root jogot nem ker (ezelott se kert ha jol emlekszek). Nincs a superuser listaba.
Ps remote play: igen hidolva van az alkalmazas, at van irva a magisk neve, safetynet teszten atmegy a telo, titanium backup-ba jegelve a "magisk", es props-ba fingerprint modositas is van (bar asszem ez mar nem is kellene egyik proginak se)
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz Trailblazer #2975 üzenetére
Nem mert nem engedi
[kép] -
detroitrw
addikt
válasz dilajoska1 #2987 üzenetére
6.0.3
Probaltam kapcsolgatni a modulokat, de nem reagalt ra az adaway
-
detroitrw
addikt
Koszi a segitsegeket az adaway jo lett
Magiskba csak a safetynet-et hagytam es lass csodat ujra root joggal megy az adaway
Valszeg a systemless host okozta (pedig eddig jo volt vele ...)De sajnos a ps remote play meg nem mukodik
-
detroitrw
addikt
válasz dilajoska1 #2998 üzenetére
Total commandert hasznalok es a hosts fajlom 6.7MB es ha a progiba ranyomok hogy frissitse a listat akkor a datum is frissul
Szal valszeg ez jo lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Milyen mosógépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Nintendo Switch