- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-20 12:17 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
IntegrityBox új beta, phase II a rebase után Telegramon [link]
Kivan az arc eléggé amúgy.. elég erős lehet amúgy 1 vs. Google && végfelhasználókat "játszani". -
szazs89
lelkes újonc
-
dilajoska1
őstag
Kipróbáltam ezt a betat. Sajnos maradt megint basic, hiába frissült a keybox. Bár úgy vettem észre hogy ez az utolsó előtti keybox mert reggel még 3-ból 2 volt. Ugye a legutolsó az reggel teljesen eltört és most ez is.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver) -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Két napja írta az IntegrityBox dev hogy egész sok részét újra akarja írni a modulnak (rebase) - na, két órája van kint Telegramon egy beta build, nekem működik, másoknak nem.. csak FYI.
-
martongunar
aktív tag
-
crok
Topikgazda
-
dilajoska1
őstag
-
sixtybi
tag
-
crok
Topikgazda
-
sixtybi
tag
-
dilajoska1
őstag
-
xabolcs
őstag
-
martongunar
aktív tag
-
crok
Topikgazda
Van kint új IntegrityBox: V33 aki ezt esetleg használja (keybox-át még nem néztem). Újítás pl. hogy időnként ellenőrz(het)i a keybox-ot ami kint van és ha van kint újabb akkor magától frissíti (auto pilot) meg valamilyen szinten tettek bele custom ROM hide-ot ami ugye olyan amilyen hiszen annyi custom ROM van mindre úgyse lehet jó.. kezd egyre összetettebb lenni ez a modul, csak nehogy ez legyen a veszte..
-
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
Fontos frissítés: LSPosed 1.x helyett Vector v2.0!
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-ra is kint van a v30.7 alapu frissites.
-
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.7 pre-release frissítés.. még se a stable se a beta se a canary update json-ben nincs benne, vélhetően azt is frissíti nemsoká.
-
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
Most ugyanaz a keybox érhető el a modulból mint ami kint van Telegramon is - innen elérhető ha esetleg valakinek nincs Telegram hozzáférése.
-
dilajoska1
őstag
-
spaceship20
csendes tag
-
crok
Topikgazda
Ha valakinek kell akkor a mai Meowna Integritybox-ból (v29) is kinyertem a keybox-ot. Most se akarom kitenni a fórumra direkben copypaste-elhetően mert.. tudjumiért'.. [link] A modulban a keybox-ot letöltő script "jól megbonyolítja" a keybox letöltését és "dekódolását", vélhetően hogy nehezítse a dolgot de amúgy úgy 2 perc megszerezni (mármint a modul telepítése nélkül)..
-
kirk01
tag
-
crok
Topikgazda
-
nimmrody
tag
-
nimmrody
tag
-
crok
Topikgazda
Es ugyanez Alpha-ra: ccb264f3-alpha
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.6 - Hotfix : [MagiskInit] Revert a change that could result in bootloops
-
ath
senior tag
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.5 - már stable-ben is ez van!
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
-
crok
Topikgazda
..és akkor ugyanaz Alpha-ban c3db2e36-alpha - v30400 alapon.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-t használóknak: frissítés v30.3-re: f16e93c7-alpha
-
xabolcs
őstag
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.3 pre-release, "rejtesben-eszrevetlensegben" nincs hozzaadott dolog - Rust-ra atiras meg SEPolicy Android 16 tamogatas leginkabb meg vendor_boot-ba telepites van de ezek itt senkit nemigen erintenek.
-
mobilizmo
addikt
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-t használóknak: frissítés v30.2-re: 9476e728-alpha
-
Gera_402
csendes tag
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.2 pre-release frissítés most jött ki 2 perce, még se a canary a beta vonalon nincs kint, akit érdekel kézzel frissíthető (később biztos kiteszi a canary és|vagy a beta update json-ba és akkor az alkalmazás is feldobja majd).
-
ath
senior tag
-
G48
senior tag
-
zsola400
senior tag
-
G48
senior tag
-
crok
Topikgazda
-
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
Akkor biztos javítani fogják mert ahogy láttam ez még pre-realse. Ahogy látom soknak a beípített zygisk-el van problémája de én alapból a Zygisk Nextet használom és a hiba fennáll.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver) -
energiezolee
aktív tag
-
crok
Topikgazda
-
xabolcs
őstag
Eddig azt hittem, hogy ertem a csinjat-binjat ennek a macska-eger harcnak. De nagyon nem!
Van egy Pixel 8 (shiba): nyitott bootloader-rel is mukodik a TEE-je es Google remote key provisioning-et (RKP-t) hasznal.
Ennyi eleg is az uj BASIC integrity-hez.Ellenben a szigoritas ota hiaba volt STRONG (vagy az utobbi par napban csak DEVICE) szivarogtatott keybox-szal (es TrickyStore-ral), a Wallet es a Kreta ugyanugy panaszkodott.
Aztan talaltam BetterKnownInstalled (BKI) illetve SensitiveProps Mod modulokat a Pixel-Props-tol, de csak a Revolut-t javitottak meg.
Igy kiprobaltam a az A12 vendorsdkspoof-olo PIF-t, ami tenyleg spoof-olta, mert a Play aruhaz el se tudott indulni, igy az integritas ellenorzesek is hibat kaptak.
Visszaraktam az osm0sis fele PIFork-ot, a TrickyStore-t nem toroltem, csak kikapcsoltam.
Igy megint csak BASIC integrity van (es RKP), de a programok (Kreta, Wallet, Revolut) boldogok!
Gondolom valami be-cache-elodott es ideiglenes, de amig mukodik, hozza nem nyulok!
Mindezt az aktualis A15 QPR2-es LineageOS 22.2 + MindTheGapps parossall (es avb_custom_key-jel visszazart bl-lel, de ez ugyse szamit).
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D -
mizoli
addikt
-
nimmrody
tag
-
sixtybi
tag
-
gruma
újonc
A
SERIALNUMBER=HIDDENalapján ez a chiteroman-féle Key Attestation app lehet (abban van ilyen "Secret Mode" ami így elrejti a keybox adatait), és az lekéri a Google-től a revocation listet indításkor.A Play Integrity-vel meg ott van a kapcsolat, hogy ha a Key Attestation szerint nem jó valami, pl. revokeolták a keyboxot, akkor esélyes hogy a Play Integrity se fog átmenni. Mondjuk volt már rá példa, hogy Play Integrityben még azelőtt tiltva lett egy keybox, mielőtt felkerült volna a nyilvános revocation listre, meg fordítva is volt már.
Egyébként ez is a legnagyobb hátulütője a TrickyAddon-féle megoldásnak, hogy ez egy innen letöltött keyboxot használ, amit bármikor revokeolhat a Google, aztán várni kell amíg lesz másik. Márpedig a keyboxok jelentősen eltérnek a fingerprintektől olyan tekintetben, hogy a fingerprint nyilvánosnak van szánva, a keyboxok ellenben szigorúan őrzött titkos adatok, amik a gyártók bénázásai miatt szivárognak ki, szóval nem zárható ki hogy nem lesz új.
-
G48
senior tag
-
mobilizmo
addikt
-
Headless
őstag
-
dilajoska1
őstag
Ha mondjuk Android 13+-on az Aurora Store-t használnám és azon belül beállítom a spoof-ot Android 12-re akkor nem kell használni a TriclyStoret és azok az alkalmazások is fognak futni ami Device Integrity-t is kér? Természetesen a PIF, Samiko, Zygisk next fent lenne és rejtve lennének a kényes alkalmazások.
xabolcs
őstag
Semmikepp sem mulasztasnak szerettem volna felroni, sot egyenesen megkoszonni szerettem volna, hogy ilyen szepen osszeszedted!
Topikgazdakent tudod idon tul szerkeszteni a sajat hozzaszolasodat? Kivancsi vagyok mi lett volna a 4-ik gyujtesed!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D -
xabolcs
őstag
-
LaySoft
tag
-
crok
Topikgazda
Ez egyelőre úgy tűnik működik - de nem nagyon tetszik a a TrickyStore bevonása miatt.. mindenesetre PIF && TrickyStore && TrickyAddon és működésre bírható a PlayIntegrity, viszont ugye mást meg eltörhet..
-
xabolcs
őstag
Es ez tunik az egyik jarhato kerulomegoldasnak is (a sajat hatranyaival persze ...): kikenyszeriteni a Play Aruhaznal, hogy A12-nek es korabbinak higyje a telefont!
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
Mire gondolsz?
A kepek egy gyari, NOS 3.0-t futtato, zar bl-es Spacewar-on keszultek.
Egyebkent igen, a custom_avb_key / yellow state is basic integrity-t okoz, teszteltem.
dilajoska1
őstag
A Rom az gyári Miui 13-as. Minden friss a romon kívül. 2 napja jelzi csak ezt. Igaz a Magiskből a v29-est nem raktam fel hanem a legújabb Canary van fen. Zygidk next, Shamiko, fent. A Canary-n belül a Zygisk kikapcsolva. Minden kényes alkalmazás rejtve.
dilajoska1
őstag
-
crok
Topikgazda
hm.. próbáljátok akkor meg ezzel a pif.json-ben:
{"MANUFACTURER": "Google","MODEL": "Pixel 8a","FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:16/BP22.250325.012/13467521:user/release-keys","BRAND": "google","PRODUCT": "akita_beta","DEVICE": "akita","RELEASE": "16","ID": "BP22.250325.012","INCREMENTAL": "13467521","TYPE": "user","TAGS": "release-keys","SECURITY_PATCH": "2025-04-05","DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "25","spoofProvider": true,"spoofProps": true,"spoofSignature": false,"DEBUG": false}vagy
{"PRODUCT": "akita_beta","DEVICE": "akita","MANUFACTURER": "Google","BRAND": "google","MODEL": "Pixel 8a","FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:16/BP22.250325.012/13467521:user/release-keys","SECURITY_PATCH": "2025-04-05","FIRST_API_LEVEL": "null"} -
dilajoska1
őstag
-
LaySoft
tag
-
mobilizmo
addikt
-
crok
Topikgazda
Magisk frissítés: v29.0 - egyelőre csak a beta vonalon. Teljes C++ -> Rust átírás történt. Szerintem más belsőleg nemigen változott, új feature vagy a rejtés segítése nincs a changelog-ban.
-
crok
Topikgazda
-
mobilizmo
addikt
-
zsola400
senior tag
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
SerialWin7
tag
-
Norby86
őstag
-
crok
Topikgazda
-
Norby86
őstag
Ez szomorú.
Az az érdekes hogy sűrűn van online és írtam is neki privátba, de el sem olvassa, magyarán az van amit írsz hogy lesz**ja. Viszont legalább akkor most már tudom hogy hiába keresném az approve-ot, mert ezt neki kell jóváhagynia. Lehet akkor 3 nap munkám ment a kukába...csodás.-Norbi- -
UzziVp
csendes tag
-
UzziVp
csendes tag
-
xy.zsolt
őstag
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
UzziVp
csendes tag
-
UzziVp
csendes tag
-
crok
Topikgazda
-
ChrYsler
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szeretem mikor egyszerre sok minden változik, mert nem lehet tudni mitől romlik el.