Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  Macrodroid

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-10 23:36:38

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1480) kerekx


kerekx
csendes tag

Sziasztok!
Pár napja nézegetem a makit, de nem találok korrekt megoldást a problémámra. Azt szeretném elérni, hogy android P esetén élő bluetooth kapcsolat mellett ne a bl eszközre menjen a csengőhang meg értesítés hangok, hanem a teló hangszórójára.
Android 8-nál ezt a fejlesztői lehetőségek - hálózati kapcsolatok -disable in band ring lehetett állítani, utána kivették. (Én nem a fülembe dugva hordom a bl fülest, hanem a nyakamban lóg zsinóron ezért bosszantó) A teló Redmi 5 plus, rootolt, CrDroid 9 van rajta éppen.
Ahogyan most megoldottam, bl alapon ki van kapcsolva. Ha hívás jön pár sec pause, hogy meghalljam csengetést, majd maki bekapcsolja bl-t és fülembe dugom amíg beszélek. Beszélgetés végén, vagy ha nem fogadom, újra ki. Ezzel az volt bajom, hogy kikapcsolt bl esetén a füles elmegy aludni. Erre csináltam egy olyat hozzá, h 10 percenként be- majd 1sec után újra kikapcsolja bl-t. sajnos így is instabil a működés.
Elnézést, h hosszú voltam de egész hét végén ezt nyomkodom, már kezdek elkeseredni. Előre is köszönöm, ha van valakinek segítő ötlete.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  Macrodroid
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.