Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• meko1
    tag

Szia!

Az alkalmazásokat nem szükséges jegelni. Ne ezt a funkciót használd!

Én a következőképpen csinálnám.

Triggers:

Regular intervall: 1 óra

Aktions:

Wifi configure: Enable Wifi

Wait Before Next Action - 10 sec
    Add constraint - Wifi state - Wifi is connected to - kiválaszott hálózat, vagy minden hálózat (Any Network)
    -- Erre azért van szükség, hogy csak akkor nyissa meg az alkalmazásokat, ha kapcsolódott a wifi valamilyen hálózathoz.

Launch Application - pld Yahoo
    Add constraint - Wifi state - Wifi is connected to,,,

Wait Before Next Action - 5 sec

Launch Application - pld Whatsapp
    Add constraint - Wifi state - Wifi is connected to,,,

Launch Home Screen - ezáltal minden a háttérbe kerül. Kijelző feloldásakor a home képernyő fogad.

Wifi configure: Disable Wifi

De lehet szépíteni is így:

Triggers:

Regular intervall: 1 óra

Aktions:

Wifi configure: Enable Wifi

Wait Before Next Action - 10 sec
    Add constraint - Wifi state - Wifi is connected to - kiválaszott hálózat, vagy minden hálózat (Any Network)
    -- Erre azért van szükség, hogy csak akkor nyissa meg az alkalmazásokat, ha kapcsolódott a wifi valamilyen hálózathoz.

If clause
    Conditions - Wifi state - Wifi is connected to,,,

Launch Application - pld Yahoo

Launch Application - pld Whatsapp

Launch Home Screen - ezáltal minden a háttérbe kerül. Kijelző feloldásakor a home képernyő fogad.

End If

Wifi configure: Disable Wifi

Ebben az esetben, ha nem kapcsolódott a wifihez, akkor 10 mp múlva lekapcsolja a wifi-t és nem kell minden Aktions alát betenni a csatlakozási feltételt.

először is ,köszönöm a részletes válaszod,lássuk:
    hasonlóan csináltam én is,csak nem adtam feltételül a bekapcsolt wifit,hanem a bekapcsolása után több időt hagytam az első app indításáig,h.biztosan megtörténjen-ez a feltétel adás akkor jön jól,ha nem otthoni,biztos,hanem esetleges wifihez csatlakozom,utána azzal,hogy szép sorban minden frissült,ki is kapcsolhatjuk őket(eszem ágában sem volt jegelni,pont ez volt a baj,viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
    őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?>>>azért érdekes ez,mert én ezeknek a programoknak 'nem adtam ilyen engedélyt'(elvileg),a normál,nem makrósitott szituációban,csak akkor futnak,ha elindítom valamelyiket)
    remélem, jól értettem,ez utóbbi kicsit bezavar nekem(még),viszont a programod(programjaid)további
    gondolatokat indítottak el >>>>vagyis megint tanultam,úgyhogy mégegyszer köszönöm,remélem
    legközelebbi problémafelvetésnél esetleg én is 'hozzá tudok szólni'
    (azért "okoskodásomra" persze várom válaszod,ha már hajlandó voltál ennyire belebonyolódni)
    köszönöm szépen,szívélyes üdvözlettel meko1

Új hozzászólás Aktív témák