Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
először is ,köszönöm a részletes válaszod,lássuk:
hasonlóan csináltam én is,csak nem adtam feltételül a bekapcsolt wifit,hanem a bekapcsolása után több időt hagytam az első app indításáig,h.biztosan megtörténjen-ez a feltétel adás akkor jön jól,ha nem otthoni,biztos,hanem esetleges wifihez csatlakozom,utána azzal,hogy szép sorban minden frissült,ki is kapcsolhatjuk őket(eszem ágában sem volt jegelni,pont ez volt a baj,viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?>>>azért érdekes ez,mert én ezeknek a programoknak 'nem adtam ilyen engedélyt'(elvileg),a normál,nem makrósitott szituációban,csak akkor futnak,ha elindítom valamelyiket)
remélem, jól értettem,ez utóbbi kicsit bezavar nekem(még),viszont a programod(programjaid)további
gondolatokat indítottak el >>>>vagyis megint tanultam,úgyhogy mégegyszer köszönöm,remélem
legközelebbi problémafelvetésnél esetleg én is 'hozzá tudok szólni'
(azért "okoskodásomra" persze várom válaszod,ha már hajlandó voltál ennyire belebonyolódni)
köszönöm szépen,szívélyes üdvözlettel meko1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2