Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz odessa32 #8854 üzenetére
Pontosan. /Extra/smbios.plist-et nyisd meg. Vagy indiitsd el az extra telepitőt, amit elébb linkeltem Máténak, vedd ki a pipát a Extra folder elől. és pipáld be a MacPro3,1-et az smbios alatt
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
odessa32
tag
Megcsináltam a programmal de nem jo.
?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>SMbiosdate</key>
<string>01/02/08</string>
<key>SMbiosversion</key>
<string>MP31.88Z.006C.B02.0801021250</string>
<key>SMboardproduct</key>
<string>Mac-F42C88C8</string>
<key>SMfamily</key>
<string>MacPro</string>
<key>SMmanufacter</key>
<string>Apple Inc.</string>
<key>SMproductname</key>
<string>MacPro3,1</string>
<key>SMserial</key>
<string>G88014V4XYK</string>
</dict>
</plist>
És
Model Name: Mac
Model Identifier: OSX86Hack,1,1
Processor Name: Intel Core i5
Processor Speed: 2.81 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 4
L2 Cache: 256 KB
L3 Cache: 2 MB
Memory: 2 GB
Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
Boot ROM Version: EE16.003C.B15
SMC Version (system): 1.30f3
Serial Number (system): E133705105S
Hardware UUID: 654EBCB5-CDE6-58D6-8DFD-23BC6FD5A554Bocs, vizibicikliről vagyok.
-
mobbo
senior tag
azért ezzel az osx lion-nel az apple megint jó magasra tette a lécet a többi oprendszernek...
nagyon tetszik, funkció-gazdag, mégis egyszerű, gyors, szép -
-
rooney8
aktív tag
na fent van a lion, már csak az a bibi, hogy azt írja ki, hogy csatlakoztassak billentyűzetet. amíg nem csatlakoztatok, addig nem enged tovább. már bemásoltam a system/library/extensions mappába a voodoops2 kext-et, de így se jó. ötlet?
-
ko9
addikt
válasz rooney8 #8874 üzenetére
Nem csak a VoodooPS2 kell neki, AppleACPIPS2Nub.kext is. És ne S/L/E-be telepíts, kivéve, ha nem arra kérünk. /Extra/Extensions
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
rooney8
aktív tag
alapból nem volt /extra/extensions, de létrehoztam manuálisan. bemásoltam ide a 2 fájlt, de mikor indítottam el a lion-t, nem töltött be a rendszer, csak forgott alul a kis karika. utána bemásoltam a S/L/E -be mindkettőt, úgy betöltött a rendszer, de még mindig nem ismerte fel a billentyűzetet...
-
rharta
tag
Sziasztok!
Mióta van hackintosh próbálkozok feltenni valamit, eddig kevés sikerrel. Egy ideje van új gépem, core i3, intel hd, 4giga ram. Leszedtem az iBoot-ot, de sajnos nem tölt be. Tudnátok valamit ajánlani, hogyan kezdjek neki? Legjobb lenne egy Lion-t feldobni. Köszi
-
ko9
addikt
-
Dr V
őstag
Üdv!
Keresgéltem, h amd gépre fel lehet e tenni mac os x et. A konfigom: lap gigabyte ga-ma790x-ud3p processzor amd phenom II x2 BE, videókártya radeon 4890 oc vapor-x ram ddr2 kingmax 1066 mhz és két 500as sata vinyó raid 0 ban, két patríció van rajta.
Erre van vmi stabil rendeszer? Eleinte csak kipróbálnám, hátha meg tetszik is és win helyett maradna.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
odessa32
tag
Hello. Ujraraktam a rendszert 3x második után rájöttem hol lehet a hiba, most már macpro 3.1 nek látja a rendszer. A videokártya is jo lett snow leo alatt van felbontás stb viszont nincs hang
gondoltam Liont felrakom. Az xmove folyamatossan kilép hibaüzenettel.Bocs, vizibicikliről vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest