- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Hi all
Hazard-féle verzióhoz nincs valakinek link-je? Torrent-ről borzalmasan lassan jön.
Valamint a client-server vagy a sima kell nekem?Előre is kösz!
-
czanga
őstag
Volt nemrég az a "csak AHCI módban indul ela 10.5.8-am, de az xp úgy kék halálozik" ... most menne fel win7. Úgy telepítsem, hogy elötte bekapcsolom biosban az ahci módot (most az xp-ről írok, tehát ki van kapcsolva, és mindkét op külön vinyón van) és akkor menni fog úgyis? vagy ha simán ahci-t kikapcsolva telepítem, akkor későnn ahci-ben is indul majd a win7?
Másik kérdés, hogy az AHCI mód jelent valami negatívumot? Lasabb lesz a gép, vagy akármi? -
rii
nagyúr
áh hát ha menne osx-en, akkor kakkantanám le a kindózt
nem is tudom, ... van esély rá?
alaból csak usb-set ír mindenki
ez meg egy kva régi (2002 előtt vettem) pci-os lifeview tunerrégen
97-ben meg a virtual machine pont annak nem ismertefl a komponenst, aminek a fő-os látta
-
-
rii
nagyúr
virtual gépen futatott win-en van esélyem használni win-es pci-os tuner-card-ot?
-
xmad
őstag
ja alaplap lemaradt: gigabyte G31M-ES2L
-
xmad
őstag
hali!
le szedtem a 10.6 -os os X-et.. ma próbáltam telepiteni. intsall után akart telepiteni valami volume-t..de ki irta hogy failed. restartoljak és próbáljam újra.. erre elindult az XP.. ötlet?
a gépem:
CPU E3300
VGA 9600GT
hangkártya: realtek
lan: gigabit ethernet atheros -
varsam
őstag
ezért tök fölösleges szenvedned osx-el, csak hogy feltörj vmi wifit
Használj blacktrack linux-ot
Egyébként oprendszer letöltéséhez meg google(#5288) Dani133013
pl nvkush-t próbáld, de itt van több is.
Ha chameleon bootloadert használsz, akkor meg: [link] illetve [link]
Ehhez a módszerhez nem kell semmilyen vga kext. -
Storms
őstag
üdv
Segítséget szeretnék kérni, MAC OSX-et vagy hasonlót szeretnék letölteni valahonnan .dmg fájl megnyitására( kisMAC 0.3 progi), honnan tudok letölteni ehhez op rendszert? vagy linux alól is menne a program? USB Wifi-t felismerné( SMC WUSB-G)? Előre is köszi a választ
-
Dani133013
csendes tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült feltennem a PC-mre, csak van egy kis gond a videokártyával. Érzékeli, de nem tudja kezelni[Geforce 8500 GT]. A felbontást tudom állítani, viszont egy csomó program nem fut, mert kevés a VRAM-om, + még a kijelzőn elég gyakran csíkok jelennek meg,továbbá az AVI fájlokat is csak szaggatva játsza le, a VLC-nél pl meg nincs kép csak hang. Drivernek az NVinject van fenn. Valami ötlet?? Nem tudtok az inject helyett valami más programot?? Köszi szépen. -
DroneZ^
őstag
Dell Inspiron Mini 10-re milyen hackintosh-t ajánlotok? YouTube-on láttam sok müködö verziót de nemtudom melyik az alapja a legtöbb működőképesnek
Ötlet?
-
rii
nagyúr
google-be írd be a pontos tipusát a gépednek, és mellé hogy hackintos, vagy OSX, vagy 10.5.8, vagy 10.6
És a találatokból látható, hogy valakinek sikerült-e már. insanelymac (legngaybb külföldi OSX4PC fórum)
Intelesekre nagyobb az esély, mint AMD-sre
illetve ha fel is megy, megbukhat egy komponensen, pld hálózat.nameg persze első POST
XPS-t sehol nem láttam a HCL-nél.
itt is szétnézhetsz, ha gondolod.
amúgy meglveő OS mellé macerás.
particionálni,
boot manager
felülírják egymás boot managerét stb. -
Retr0
tag
Üdv,
Egy Dell studio XPS- laptopra szeretnék egy snow leopardot telepíteni win7 mellé.
Szerintetek megoldható egy amatőr (én) számára ez a feladat?
Sose volt még windowson kívül más op rendszerem és nem tudom mekkora kihívás ez.A driverekkel hogy áll a mac? Dell oldalán én nem találtam kifejezetten mac-re szánt drivereket? Egyáltalán exe fájlokat kezeli?
-
czanga
őstag
Még egy kérdés felugrott...
Vettem egy alu apple remote-ot a macbook prohoz, de van valakinek ötlete arra, milyen infra vevőt kellene vegyek ami jó lenne az asztalihoz, hogy használhassam 10.5.8 alatt a távirányítót?
-
rii
nagyúr
hello
hogy lehet videojelet megjeleníteni OSX -en?
neaggyisten még fel is venni?
-
czanga
őstag
Fake SMC feltéve, amit ajánlottatok a legújabb. Szépen megjeleníti a proci mindkét magjának hőjét. Arra van éehetőség, hogy valamilyen úton módon az ati 4830-ból is ki lehessen olvasni pl hő értékeket, illetve az alaplapból is?
Fake SMC-s ötletért nagy köszönet!!!!
-
nemetzee
csendes tag
itt vannak az új MacBook Pro modellek
ha jól gondolom akkor új hardverek elemek,új laptop(ok) támogatást adnak
-
mobbo
senior tag
ha a win7-et IDE módban raktad fel, és most kellene az AHCI az osx miatt akkor nagyon egyszerűen meg tudod csinálni (én is így jártam de 1 perc átállítani és megy)
-
Gordiann
őstag
valószinüleg a "letöltöttem a netről"-lel van probléma
nálam simán települ (a hasonló netes verzió)
De ami még tippem, hogy nem telepítettél frissítéseket, vannak szoftverek, amik megkövetelik a 10.6.2-t, 10.5.7-et és hasonlók. Pl. a Photoshop CS5 hamarosan megjelenik, az 10.6.3- at kér.
-
O$zkł
aktív tag
letöltöttem netről egy photoshop cs4-et és nem nagyon tudom telepíteni mikor elkezdeném a telepítést azt írja ki, hogy az os nem támogatott tényleg nem működik a photoshop snow leopardon? vagy nállam van vmi gond? esetleg nem lehet vhogy becsapni a telepítőt, hogy telepüpjön?
-
tlac
Topikgazda
az xp alapból nem támogatja, ezért írtam, hogy kell neki az ahci driver
win7-ben már benne van a driver, azt nem tudom, hogy utólag mit szólna hozzá, ha átállítoda legjobb az, ha telepítés után már nem állítgatod
nekem ich10r-em van, ahci módban lett telepítve az snow leopard és a win7 is, mindjárt megnézem, hogy mit csinálnak, ha kikapcsolom az ahci-t
-
czanga
őstag
Ohh.
Köszi.Találtam is tutorialt, pl youtube.on, viszont olvastam, hogy az Xp nem támogatja az AHCI módot.
Vagyis, ha mondjuk biosban kikapcsolom az ahci-t és felteszek a másik vinyóra mondjuk egy win7-et,akkor az már késöbb az ahci bekapcsolása után is elindul majd?Igen ich fixed kextet anno raktam fel a telepítőről.
Másik lehetőség, hogy esetleg it majd valaki megírja szerinte mit kellene még feltenni, hogy a 10.5.8 rendesen működjön ahci mód bekapcsolása nélkül is.
Addig is olvasgatok, keresgélek.
köszi tlac és mindenki
-
tlac
Topikgazda
mi kéne ahhoz h 10.5.8 mondjuk ahci bekapcs nélkül is elinduljon? mit kéne feltenni?
ich10-es az intel déli hidad, ahhoz kell keresni valamit
-ich fixed kext
most látom, valamit raktál fel
ez szerintem nem kell, ha ahci-ban használodde az xp-t is lehet utólag ahci-ra állítani, van rá tutorial
vagy feltelepíted újra az ahci driver megadásával -
czanga
őstag
Köszi.
Lehet ha valami nem kóser kérek segítséget netkas ügyben, de elöbb leírom mi az első gond.
-adott 2 vinyó egyiken 10.5.8, másikon XP
-10.5.8 csak AHCI mód beállítása mellett indul el
-win csak ahci biosban kikapcsolása után indul el.valami minimális boot loader van fenn,amit feltett a telepítő, tehát induláskor ki tudom választani, hogy melyik vinyóról bootoljon, de...
nem tudom benn hagyni egyszerre a 2 vinyót és használni őket úgy h csak boot loaderben válogatok mit akarok elinditani, a fentebb írtak miattmi kéne ahhoz h 10.5.8 mondjuk ahci bekapcs nélkül is elinduljon? mit kéne feltenni?
-
varsam
őstag
A hőmérsékletekhez csak a legújabb fakesmc-t kell feltenned, elvileg azzal már tudod monitorozni a procit is.
Az első problémád nem teljesen értem.
De chameleon v2 rc1 v rc2 talán újabb bootloader mint ami neked van most, lehet érdemes lenne kipróbálni. -
czanga
őstag
üdv
Lenne egy pár kérdésem. Telepítéssel már jóbarátok vagyunk, 1 éve van lassan fenn a 10.5.6, majd update 10.5.8-ra.
Minden flottul működik, kivéve pár apróságot, remélem tudtok ezekben segíteni.
-2 vinyó van, egyiken osx, másikon win xp. 10.5.6 is tartalmazott boot loadert amit fel is tett, de mikor benn van a 2 vinyó, nem hajlandó betölteni a win AHCI módban. külön sem tölt be, csak simán, de mivel az 10.5.8 csak ahci módban hajlandó futni, ezért azt szeretném, ha vagy a win indulna el ebbena módban, vagy az osx simában, de úgy, hogy indításkor csak azt kelljen kiválasztanom, hogy mit boot-oljon be. van erre megoldás, illetve érdemes újabb bootloadert felteni, mint a az ideneb 10.5.6-os telepítőben volt default?-az alaplapom látja, a procit is, vga-t, mindent, de sajnos istat csak a vinyó hőmérsékletét képes kiírni, másnak nem. Mitől lehetséges ez? (a ventillátorok fordulat száma sem jelenik meg, de ez másodlagos) - - Sorry, ezt már kérdeztem, utlag vettem észre, de bent hagyom, mert hátha csak kext kell, vagy valami konkrét egyszerű cucc, mert nagyon nem merek módosítgatni, mert hibátlanul fut, problémamantesen a gép eddig.- -
a gépem leírása hátha kell:
-giga ep43-ds3
-e5200
-4giga ddr2
-ati 483010.5.6 - updated to 10.5.8
-ich fixed kext
-sound kext
-vga kext
-lan kext
-default vanilla kernel -
O$zkł
aktív tag
nem tudtok vmilyen jó messenger programot ami nem az msn for mac és nem csk msn-el hanem mondjuk yahooval vagy syke-al is be lehet jelendkezni? vagy a gyárival nem lehet ezt megoldani?
-
-
O$zkł
aktív tag
nah frissítettem 1.6.3-ra de csak 32-biten hajlandó elindulni 64 biten bootolás után csak sima kék képernyő sleepenablert töröltem/ telepítettem az újat mach_kernelt a régit megtartottam de így is van vmi probléma
van valakinek vmi ötlete a problémámra vagy reinstall? -
rii
nagyúr
(#3367) tlac:
a 10.5.8 Other Accessories itt sajnos nincs TV tunerekrôl említésesetleg nem tud valaki mûködô TV tuner card-ot hackintos alá?
-
tzsolesz
nagyúr
Üdvözöllek titeket.
Intel Celeron D330 (3Ghz-en), Radeon 9550 (D-SUB, S-video, DVI), 1GB DDR400 RAM, Asrock P4i65G alaplap, 80GB Segate HDD (IDE)-re tudnátok mondani egy optimális megoldást MAC OS téren? Tehát milyen verzióval érdemes próbálkozni? Nem lenne hátrány ha valami komolyabb (Leopard, stb...) lenne.
Korábban már próbálkoztam 10.6.2 egy két verziójával egy nagyobb gépen (cuccaim), de az kudarcba fulladt 3 izzasztó, és idegtépő nap után. Ott állítólag a videókarival voltak gondok, vagy a chipkészlettel (P35). -
varsam
őstag
-
O$zkł
aktív tag
windows alól, hogy lehet elővarázsolni a mac particióma? case sensitive/journaled-be van formázva
-
Epic79
tag
Sziasztok!
Nem szeretném végigolvasni az 5000 hsz-t...
A kérdésem annyi lenne, hogy AMD-re fel lehet pakolni a Kalyway Osx 10.5.2-t?
Konkrétan erre:
- phenom x4 9850 be
- 4gb ddr2 1066
- asus m4n78 pro
- msi 220gt 1gbVálaszokat előre is kösszencs!
-
O$zkł
aktív tag
szerintetek mertjek frissíteni 1.6.3-ra legacy kernelem van nem fog ez gondot okozni, vagy van vmilyen megoldás rá, hogy nem okozzon?
-
varsam
őstag
Kext Utility, ezt csak elindítod és lefut.
Ha nviject nem megy, akkor próbáld nvkush-t. (de ne egyszerre a kettőt)
A com.apple.Boot.plist módosítás nem megy? Ha így csinálod, akkor nem kell semmilyen kext.
-
varsam
őstag
Másold át a fájlt valami másik mappába (Documents pl) ott nyisd meg és szerkeszd. Ha kész vagy, akkor másold vissza az eredeti helyére, kérni fogja az admin jelszót, azt megadod és kész. Ezután indíts egy Kext Utility-t, várd meg még lefut és restartolj. Utána mennie kell.
-
varsam
őstag
Ha van az extra mappában com.apple.Boot.plist fájlod, akkor tedd be ezt a két sort:
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>Amennyiben nincs, akkor nvkush v nvinject kextet haszálj.
A server, az server, más célt szolgál mint a desktop. Normál felhasználásra ne azt tedd fel.
-
O$zkł
aktív tag
satás de közben sikerült valahogy megoldani biosbans a sata beállításoknál kellett babrálni
más: szerintetek miért van az, hogy csak 1024*768-as felbontásban működik a gép? nem tudom se feljebb se lejjebb rakniés így egy kicsit zavaró meg ha kétszer rákattintok pl a safari tetejére akkor nem megy le a dock-ra pedig elméletileg le kéne -
O$zkł
aktív tag
sziasztok
telepíttettem ezt a hazard féle snow leot és bootnál azt írja ki, hogy still wait for root device miután egy csomót vártam(ezt még fekete részen írja ki el se jutok a szürkéig) -
-
Hallgatag
csendes tag
Sziasztok!nem megy a repair permission!
Valamilyen install packages állományt hiányol.
Hazard-féle 10.6.2. van fenn.
Tudna valaki segíteni? -
godlock
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Sikerült a 10.5.8 a gépemre feltenni. Tökéletesen működött, közben kicseréltem a VGA kártyámat és azóta csak 1024x768 felbontásba megy.
Elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem utána mikor kicseréltem, hogy támogatja-e a kártyát. A régi Ati HD2600Xt volt most meg egy Ati HD4770 van sok oldalt megnéztem de nem találtam semmi jó működő kextet. Eggyel próbálkoztam azzal megy is az 1920x1080 felbontás de akkor meg az egér helyet egy hatványos kocka van. Ha esetleg van valakinek egy jó ötlete kérem írja meg.Köszi a segítséget.
-
varsam
őstag
válasz
steveistvan #5224 üzenetére
Sorry, csak elég fura kérdés volt
Gondolom egy olyan verziót szedtél le, ahol az iso-ban is még pluszba vannak rar fájlok. Hidd el, azokat ha kicsomagolod, akkor tuti kapsz egy másik iso-t, vagy vmi képfájlt, amit aztán kiírhatsz. OSX nem rar-okból települ fel.
Itt a fórumban is keresgélhetsz a lapodra, hátha találsz olyan hsz-t, amiben valaki leírja a tapasztait ezzel a lappal. Egyébként a fentebb linkelt http://www.insanelymac.com/ oldalon tuti találsz vmi leírást.
Ha az alaplapi dolgokat (hang, lan stb..) működésre lehet bírni, akkor menni fog a dolog.
Pontosan nézd, hogy milyen a hangkari chip-je, lan-é...
HD4870 ha jól tudom, akkor tökéletesen megy OSX alatt.
ATA-s vinyóval viszont nem fog menni, mint már írtam.Kexteket insanelymac-ről, kexts.com-ról tudsz leszedni illetve google.
-
dashed
senior tag
válasz
steveistvan #5221 üzenetére
GUIDE How to install Os X 10.6 on Maximus Formula
insanelymac.com -on hirtelen ezt talaltam
Minimalis angol nem art hozza.10.5ot felejtsd el. Snow leot (10.6) probald a fenti leiras alapjan.
-
peet beat
csendes tag
-
varsam
őstag
válasz
steveistvan #5221 üzenetére
atás 20as vinyó felejtős, satás kéne.
Először a rar fájlokat nem ártana kicsomagolni szerintem, majd a kapott iso-t kiírni dvd-re, arról bebootolni és telepíteni."és hogy mit kell betenni a gépbe?????"
DVD-t. -
steveistvan
tag
sziasztok!
letöltöttem 1 mac osx 10.5-öt
és szeretném feltenni mert kíváncsi vagyok hogy miért is vannak így elájulva az emberek tölea gépem leírása
alaplap: asus maximus formula x38
cpu: e5200 2500Mhz@3300Mhz
vga:asus ati 4870 512Mb
1 atás kis 20Gb-os winyóra akarom ráraknimenni fog?
és amit leszedtem abba belenéztem és semmi bootfile meg ilyenek
amint az a képen is látható
és hogy mit kell betenni a gépbe?????
előre is köszönöm
-
zsolt3153
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm javaslatának hatására szeretném feltelepíteni mac osx-et gépemre.Letöltöttem a mac osx 10.4.5 verziót.A program feltelepítéséhez az Acronis Disk Director Suite 10 programot javasolták.Lehet sikerül valakinek nekem még a telepítőlemezt sem ismeri fel.Ha alapból boot-ol a gép a lemezt felismeri ENTER-rel jóváhagyom a telepítést megjelenik a szürke háttér Apple logóval és a jel a folyamatról.Kis ideig forog,forog majd egy áthúzott kör szimbólum fogad és ennyi.Tovább nem jut a telepítés.Sajnos nagyon kezdő vagyok a téren
,de szertném ezt a programverziót használni.Már az a gondolatom támadt a gépemre ezt nem lehet feltelepíteni.
A gép önmaga: Fujitsu Siemens Esprimo Edition P2411
AMD Athlon 64 x2 4800+
NVIDIA GeForce 6100Ezek a főbb jellemzői.Nem egy csúcskategória,de szeretném segítségeteket kérni telepíthető erre mac osx vagy elvetélt próbálkozás lenne?
A segítségeket előre köszönöm.
Zsolt
-
tlac
Topikgazda
na megcsináltam a teljes frissítést 10.6.3-ra, nagyon lazán ment, semmi gond nem volt és minden működik
sleepenabler-t töröltem, aztán futtattam a combo update-ot (én ezt így jobban szeretem, mint netről töltetni), restart, és felraktam az új sleepenabler-t
konfig:
Gigabyte EP45-UD3P rev1.1
Core 2 Duo E8400 E0
2 x 2GB Crucial Ballistix DDR2 800cl4
Sapphire HD 4870 1GB QP (2 dvi + tv-out)
Asus WL-138g V2
Samsung HD103UJ
Samsung SH-S203B
usb-s bill, usb-s egérkext-ek az extrában:
fakesmc.kext
LegacyHDA.kext
NullCPUPowerManagement.kext
OpenHaltRestart.kext
SleepEnabler.kextplusz saját dsdt és ennyi
az osx telepítésben nincs semmi változtatva, minden az eredeti apple-ös, gyári állapotban -
Takhanto
őstag
10.6.2 -nél nálam használhatatlan az osx86tools progi, nem tudom megnézni a vendor id-t,meg pár helyen nem tudja megnyitni mert hibás. Akinek van működőképes osx86tools-a az küldjön el nekem e-mail-en.THX e-mail: takhanto@freemail.hu
-
peet beat
csendes tag
válasz
KlezOne #5214 üzenetére
A videó ami gond. Egyenlőre vidia és négyes széria ami jól működik.
Az X58 okés és az i7 is. Az Asrock integrált cuccait nem ismerem, mennyire lenne toleráns hozzá az os x.
Gigabyte x58 / i7 configra a minap tettem fel gond nélkül a 10.6.2 verziót és minden tökéletesen működik. Hasonlísd össze a két lapot. Ha nincs sok eltérés, akkor próbálj szerintem egy hó leót egyből. -
KlezOne
tag
Sziasztok
Olvasgatam ezt a topikot is, meg másféle leírásokat, és nemtudom hogy az én konfigomra melyik rendszert lehetne rárakni, mert ahogy néztem driverek nem nagyon vannak ATI kártyákhoz, meg az alaplapomat se tudom hogy menne e osx-el, melyik rendszert lenne érdemes felrakni,amivel kevés probléma is lenne?Win melé szeretném igazábol, mert nemtudom hogy müködneaz osx. Köszönöm előre is a válaszokat.(Konfigom az aláírásomban szerepel)
-
tlac
Topikgazda
szerintem úgy, ahogy egy vinyóra, csak az usb-s eszközt kell kijelölni
azt kellene tisztázni, hogy milyen gépről van szó
osx-et olyan gépeken lehet használni, ami hasonlít az eredeti apple gépekhezolvasgasd a topikot, pl. az 1. hozzászólást és persze rengeteget kell google-özni
-
O$zkł
aktív tag
és esetleg tudnál abban segíteni, hogy hogy lehet usb-re telepíteni? vagy hol találok egyáltalán valami elfogadható leírást a snow leopard telepítéséről pc-re? mert most elkezdtem azt keresni de csak olyat találta,, ami nekem kínai
valami olyn kéne ami mindenki számára érthető van ilyen?
-
tlac
Topikgazda
frissítettem egy safari-t, itunes-t, meg valami airport-ot, ezekkel persze semmi gond nem volt
a 10.6.3-as nagy csomagot egyelőre még mindig nemna meg zavar ez is, nem tudom, hogy ati-kat érintheti-e...
O$zkł:
valami tákolás talán van, de hivatalosan nincs
viszont szerintem usb-re lehet telepíteni -
O$zkł
aktív tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy a snow leopardnak vagy a leopardnak lépezik live dvd-je vagy esetleg usb-ről indítható verziója? (ja és pc-m van) -
Pret_1G
csendes tag
10.6.3 frissítés elérhető.
Nálam szervernél kicsit megborult tőle az OpenDirectory de mentésből helyre lehetett hozni. Kissé gyorsult a rendszer bár lehet csak amiatt hogy ritkán látom mivel szerver.
Desktopon sem volt nagy gond egy kextet kellett ujratennem ez a ApplHDA volt. (Varsam erre majd ügyelj) -
varsam
őstag
netkas oldala ugye csak ápr. 1. miatt zárt be?
-
mobbo
senior tag
hazard 10.6.2-re (ha az alap vanilla kernel van) gond nelkul felmegy a 10.6.3 a forumbeszamolok szerint
en meg varok -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #5203 üzenetére
Már tárgytalan.
-
adnoctum18
senior tag
Üdv!
Feltettem az asztali PC-mre a Kalyway 10.5.2-es Hackintosh Osx-et.
Minden müködik, kivéve a Gef 7900GT kártyám, és a mikrofon az Asus P5KPL-AM lapomon.
A legégetőbb a VGA kérdése, már egy csomó kextet feltelepitettem, de még mindig nem hajlandó 1024x768nál magasabb felbontásban müködni.
Tipp? -
Takhanto
őstag
Én is frissítettem,de sokkal rosszabb lett. Nem bootol be, nagy áthúzás szerű tábla van a képernyőn. Most mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest