Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

Valakinek van valami ötlete CPU időzítéses problémára?
    Van egy Gigabyte Z77P-D3 lapom i7-3770 procival és RX 5700 karival. Minden tökéletesen működik/működött rajta High Sierra óta, de amióta Catalina 10.15.0-ról felfrissítettem 10.15.1-re vagy 15.2-re (muszáj volt a kari támogatása miatt), a hang folyamatosan akadozik minden portomon (hátsó portok, első portok, HDMI, DP portok). Bluetooth-on is ez van, de az USB headsetemmel a legrosszabb a helyzet, ott teljesen élvezhetetlen és működésképtelen, 10 másodpercenként elkezd akadni és meghal a hang. Minden kext friss, és tudomásom szerint nem is az a probléma mert pl. a Bluetooth hangszóróhoz és az USB headsetemhez nem kell semmi, az plug & play.
    A Clover is a legfrissebb, rajta teljesen működő config.plist-el. Újraírtam az egészet mert azt gondoltam biztos sokminden felesleges dolog van benne ami miatt nem működik, készítettem DSDT/SSDT-t a laphoz, minden felesleges dolgot töröltem, de semmi. Ugyanúgy rossz. BIOS beállításokban is nézegettem mi okozhatja de egyszerűen semmit nem találtam ami okozhatná...Egyedül a CPU időzítésre tudok gondolni, vagy HPET (High Precision Event Timer), RTC-re (Real Time Clock), de fixet egyszerűen nem tudok rá kitalálni...
    A rendszer teljesen clean install, kb semmi sincs rajta.
    Valakinek nincs vagy nem volt ilyen problémája?
    Elég frusztráló, ezen kívül minden nagyon csodásan fut.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés