- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Plasticbomb #30205 üzenetére
én emlékszem az első 386-osomra és amikor először szétcsesztem rajta a DOS-t... azátn jött a helyi szaki 3 floppyval és megoldotta a problémát... aztán lemásoltam a floppyt és én is meg tudtam oldani a problémát
Akkor jöttem rá hogy az NC != DOS, el lehetett kezdeni buherálni az autoexec.bat-ot meg a config.sys-t hozzá adni a mem386-ot meg mittomén miket
aztán a win95-98-as időkben amikor addig irkáltuk át a játokok *.ini file-jait amig el nem indultak végre a gépünkon.
... Csak aztán egy idő után ráun az ember és jobban örül, ha a dolgok működnek, nem kell vacakolni, mert azt a sok időt másra lehet/kell felhasználni. Az idő meg olyan dolog ami ha tetszik, ha nem: véges! Mi pedig úgy élünk, mintha végtelen lenne, pedig nagyon nem az (csak kevés dolog tudja ráébreszteni erre az embert). Ez által talán már érthető hogy bizonyos dolgokra miért szán az ember annyi időt, amennyit és nem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest