Új hozzászólás Aktív témák

• ThuG4LifE

senior tag

Pár tapasztalat: elég sok program el sem indul (little snitch, text wrangler, chrome 1szer elindult :D ).
    Az usb audiot sikerült életre kelteni, először a midi beállításoknál kellett megmondani a rendszernek, hogy azt használja hang ki és bemenetnek.
    Sebesség türhető, de van néha akadás. A net valami miatt nagyon lassú.
    Kinézet:
    - Safari, Mail szép lett.
    - Az értesítések is tetszik, kb. mintha az iphonet látnám.
    - Mappa és egyéb ikonok kicsit furcsák elsőre, a beállítások ikon nagyon elüt a többitől.
    - A 2D-s dock is jobban bejön, mint a mostani 3D-s.
    - Bemutatóban volt Dark "téma" is, én nem találtam meg, bár lehet, hogy ott egy másik verziót demoztak és ebben a verzióban még nincs benne.

Ez a DP verzió azt hiszem pont ennyire elég egy átlag usernak, szenvedni kicsit az installal, megnézni, kicsit szórakozni, aztán visszatenni a 10.9-et és várni a végleges verziót. :B Az iOS 8 bétája ehhez képest egy végleges verzió. :D

Ui: Ha valaki kedvet kapna hozzá, korábban linkelve van egy telepítési útmutató. Az én rendszeremnél a 10.9-nél elég volt egy GE=Yes flag a bootolásnál. Itt kellett hozzá még cpus=1 flag is. Illetve, ahogy már írtam a Clover config.plist-jét 1 az 1-ben lecseréltem a Maverick alatt használtra. Szóval aki nem szeret "szenvedni" az inkább hagyja még a telepítést. :)

Bocsánat, egy kicsit off lett. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés