Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DanielK

addikt

Újra helló!

Van egy asztali gépem, amit media centerré alakítottam, és eddig xbmcbuntu ment rajta, de nem nagyon tetszett. Ezért felraktam rá egy mountain liont. Plexet akarok majd használni, de van egy kis gondom...

A gépem:
    Alaplap: Asus P5KPL-AM SE [link]
    CPU: Intel Core 2 Duo
    GPU: Asus ATI Radeon 5770 CuCore
    RAM: 4GB

Felraktam az os x-et a tonymaces unibeastel (vanilla nem akart felmenni rá :( ). Odáig eljutottam, hogy usb-vel bebootol az ssd-ről a mac. Szépen fut. Hangja nincs, egyedül azt nem ismeri fel (se az alc662-t, se az ati kártya hdmi-jét). Kérdés: most mi legyen a következő lépés?

Azért kérdem, mert a multibeasttel amikor telepítettem a drivereket és a sima univerzális dsdt, akkor bebootolás után már nem volt net sem (vezetékesen megy az alaplapi aljzaton), se rendes felbontás (tehát már a videókártyát sem ismerte fel). Szóval valamit sikeresen elk*rtam.

A másik fontos kérdés, hogy a gpuval hogyan csináljak hdmin hangot? mi kell hozzá?

A DSDT-t úgy tudok csinálni, hogy bebootolok usbvel a macre, majd MaciASL-lel létrehozok egy asl-t, majd azt beforgatom chameleon wizarddal aml-re? :F

Előre is nagyon köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák