Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Újra helló!
Van egy asztali gépem, amit media centerré alakítottam, és eddig xbmcbuntu ment rajta, de nem nagyon tetszett. Ezért felraktam rá egy mountain liont. Plexet akarok majd használni, de van egy kis gondom...
A gépem:
Alaplap: Asus P5KPL-AM SE [link]
CPU: Intel Core 2 Duo
GPU: Asus ATI Radeon 5770 CuCore
RAM: 4GBFelraktam az os x-et a tonymaces unibeastel (vanilla nem akart felmenni rá
). Odáig eljutottam, hogy usb-vel bebootol az ssd-ről a mac. Szépen fut. Hangja nincs, egyedül azt nem ismeri fel (se az alc662-t, se az ati kártya hdmi-jét). Kérdés: most mi legyen a következő lépés?
Azért kérdem, mert a multibeasttel amikor telepítettem a drivereket és a sima univerzális dsdt, akkor bebootolás után már nem volt net sem (vezetékesen megy az alaplapi aljzaton), se rendes felbontás (tehát már a videókártyát sem ismerte fel). Szóval valamit sikeresen elk*rtam.
A másik fontos kérdés, hogy a gpuval hogyan csináljak hdmin hangot? mi kell hozzá?
A DSDT-t úgy tudok csinálni, hogy bebootolok usbvel a macre, majd MaciASL-lel létrehozok egy asl-t, majd azt beforgatom chameleon wizarddal aml-re?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest