- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
barney992
csendes tag
Sziasztok! Látom még él a fórum, nagyon örültem mikor láttam hogy írogatnak még ide az emberek
Segítségért szeretnék hozzátok fordúlni, de először is elmesélem a Mac-m történetét (hátha segítségül lesz ez valakinek)
Tavaly óta működött a gépemen egy Hazard féle 10.6 os OSX melyet néhány kolléga segítségével sikerült tökéletesre megcsinálni, 10.6.8 lett belőle egy idő után.
Hibátlanul működött ezen a konfigon:
Amd athlon 64 x2 3800+, 2gb ram, 250 gb sata winchester, Asus M2n-E alaplapon, először 7600gt-vel majd egy gt 240-el
Imádtam, ezen irtma a zenéim, sokat Logic-ztam rajta.De... egy pár nappal ezelőtt meghalt az alaplapom. :/ S úgy gondoltam hogy mivel ez már régi konfig, szeretnék valami újabbat, ezért sikerült egy gépet szereznem:
Gigabyte H61M-S2PV, Intel core i3 2120, 2gb ram, (a megmentett) GT 240, 2 db 250gigás winchester (melyikből az egyiken a régi 10.6.8as OSX futott, és amin annyi anyagom maradt hátra:/ )
Szóval szeretnék tőletek ezügyben segítséget kérni, hogy esetleg hogyan tudnám megmenteni az anyagokat a winchesterről amik hátra maradtak (windowsos HFS+ system mappába másolós fájlokat próbáltam) VAGY
Hogyan lehetne ujabb OSXt feltenni (nekem elég lenne a lion) hogyne sérüljenek adataim? (egyáltalán ez a konfig mennyire jó OSX alá? )
Segítségeteket előre is köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asztrofotózás
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest