- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade1526
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam a problémáról, de nem kaptam érdemi választ így néhány újabb próbálkozás után ismét kérdezek:
Az alábbi konfigra próbáltam felrakni 10.6.8 és 10.8.4 rendszereket. Mindegyiket iboot + retail DVD segítségével. Sajnos a telepítésnél, amint elindítom a telepítőt, egy pillanatra megjelenik a szürke képernyő almajel, majd újra indul a rendszer. A gyanúm az volt, hogy videókártya gond, de azóta még plusz 2 videokártyával próbálkoztam (Geforce GTX 250 és Geforce 9800 GT). A helyzet ugyanez. Ebből azt gondolom, hogy nem videokártya gond. A bios-ban ACHI be van állítva. Amit még kipróbáltam, hogy egy hasonló feltelepített rendszer winyó-ját átraktam és arról boot-oltam. De a probléma ugyan ez. Újraindul.
-x -v használva is indítottam, de sajnos hibát nem látom az újra indulás előtt.Van valakinek valami ötlete?
Gigabyte Z68AP-D3
Core i5 3470 3200 MHZ
ATI HD6670 2GB
DD3 16 GB/1600 VIPER XTREME KIT 4x4 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest