- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
De jó ez az Unibeast... az előbb lekaptam a legfrissebb Mountain Lion-t, megcsináltam a pendrive formázását a leírás alapján, indítanám, el is jut valameddig, de pár másodperc után installation failed-et dob. A log:
Jul 5 20:20:43 Bences-Mac.local installd[724]: PackageKit: ----- Begin install -----
Jul 5 20:20:53 Bences-Mac.local installd[724]: PackageKit: Install Failed: Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=112 "An error occurred while running scripts from the package “UniBeast - 2.0.1”." UserInfo=0x7fc17be9dea0 {NSFilePath=./postinstall, NSURL=file://localhost/Users/Bence/Downloads/UniBeast%20-%202.0.1.pkg#unibeast-1.pkg, PKInstallPackageIdentifier=com.tonymacx86.unibeastMacAppStore.MountainLion.pkg, NSLocalizedDescription=An error occurred while running scripts from the package “UniBeast - 2.0.1”.} {
NSFilePath = "./postinstall";
NSLocalizedDescription = "An error occurred while running scripts from the package \U201cUniBeast - 2.0.1\U201d.";
NSURL = "file://localhost/Users/Bence/Downloads/UniBeast%20-%202.0.1.pkg#unibeast-1.pkg";
PKInstallPackageIdentifier = "com.tonymacx86.unibeastMacAppStore.MountainLion.pkg";
}
Jul 5 20:20:53 Bences-Mac.local Installer[716]: Install failed: The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.
Jul 5 20:20:53 Bences-Mac.local Installer[716]: Displaying 'Install Failed' UI.
Jul 5 20:20:53 Bences-Mac.local Installer[716]: 'Install Failed' UI displayed message:'The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.'.Amennyire kibogoztam, az Unibeast a sz*r nem én... bár lehet hogy a rendszernél van a hiba, most nincs házon belül Mac, ezért kénytelen vagyok virtuálisról csinálni a bootdrive-ot. :<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest