Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

Valaki meg tudná mondani, hogy a Mail alkalmazásban van-e valamilyen névjegyzék, e-mail címjegyzék, ami oda-vissza működik? Addig rendben van, hogy e-mail címet hozzá tudok adni a Kontaktok-hoz és már azt is megtaláltam, hogy az nem a Mail része, hanem egy külön app, de a címjegyzéknek az lenne a lényege, hogy abból jelöljem ki a címzett, cc, bcc mezőkbe a neveket vagy címeket...ez viszont nem mintha nem is létezne.
    Szóval azt szeretném, ha van X nevem a Kontaktokban és pl. továbbítani szeretnék nekik egy levelet és persze nem szeretném egyesével beírni az X nevet a címjegyzékbe.

Másik kérdés: Én vagyok a béna vagy tényleg úgy működik a Mail, hogy ha elkezdek írni egy új levelet, attól kezdve csak az Mail ablak aktív és írás közben nem tudok másik levelet, megnézni, megkeresni, abból másolni és hasonlóak? Az hogy bezárom, mentem keresek, másolok, megnyitom, beillesztem, megint bezárom, megint... ez valam vicc?

Remélem valaki hamar válaszol és felvilágosít hogy nálatok minden szép és jó, csak én nem értek a Mail-hoz.

- még egy: Mit lehet kezdeni azzal, hogy a Jegyzetek appot elindítom, látom a 1 másodpercig a jegyzetek fejléceit, aztán megdöglik a program:

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
    Exception Codes: EXC_I386_GPFLT

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés