- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy a Mail alkalmazásban van-e valamilyen névjegyzék, e-mail címjegyzék, ami oda-vissza működik? Addig rendben van, hogy e-mail címet hozzá tudok adni a Kontaktok-hoz és már azt is megtaláltam, hogy az nem a Mail része, hanem egy külön app, de a címjegyzéknek az lenne a lényege, hogy abból jelöljem ki a címzett, cc, bcc mezőkbe a neveket vagy címeket...ez viszont nem mintha nem is létezne.
Szóval azt szeretném, ha van X nevem a Kontaktokban és pl. továbbítani szeretnék nekik egy levelet és persze nem szeretném egyesével beírni az X nevet a címjegyzékbe.Másik kérdés: Én vagyok a béna vagy tényleg úgy működik a Mail, hogy ha elkezdek írni egy új levelet, attól kezdve csak az Mail ablak aktív és írás közben nem tudok másik levelet, megnézni, megkeresni, abból másolni és hasonlóak? Az hogy bezárom, mentem keresek, másolok, megnyitom, beillesztem, megint bezárom, megint... ez valam vicc?
Remélem valaki hamar válaszol és felvilágosít hogy nálatok minden szép és jó, csak én nem értek a Mail-hoz.
- még egy: Mit lehet kezdeni azzal, hogy a Jegyzetek appot elindítom, látom a 1 másodpercig a jegyzetek fejléceit, aztán megdöglik a program:
Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
Exception Codes: EXC_I386_GPFLT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest