- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
Összefoglalom.
Máté, Razrox: HD 4000-nél csak DVI és HDMI kiemetet használhatok, dsubosat nem, azaz vehetek egy ilyen monitort 50e-ért, ez nem megy.
A 3 angol linked nem sokat ér, mert nuku angol, és ott csak 7 Gigabyte [link] lap van, semmi más típus nincs.
Hol vannak itt az alaplapok 3 csoportba sorolva? Jól működik, nehezen működik, szívással működik? Nem látom.
Lehetetlen, hogy ez a teljes lista lenne. Ez így nem sokat ér. Miért van pl. OS menü, amikor az oldal az OS X kompatibilis dolgokról szól?? Értelmetlen.
Meg CPU hűtő menü? Ettől mi függ? A ventinek is kell X driver, hogy forogjon? Vicc.
A miért nem jó az Asus lap dolgot sem értem még mindig.
Csillió dolgot támogat a lapom, a BIOS, a CPU is, van 1 halom BIOS állítási lehetőség, ez nem elég az X-nek?
Vajon milyen lehet az eredeti Mac BIOS?proci-nak, és mindenkinek, aki nem segíteni akar: Én piszkálok másokat? Neked tetszene, hogy 1X üzi és 3-4 óra után máris ellentmondó válaszokat kapnál 1 alapdologban? Te ezért nem szólnál semmit?
Itt vagyok 5 órája, és csak azt tudtam meg, hogy mi NEM fog működni, pedig azért jöttem ide, hogy azt tudjam meg, hogy mik azok a lépések, amiket szépen sorban meg kell tennem, hogy működjön az X a gépemen. Senki meg sem próbálta ezt megírni. Olvassak vissza, persze.
Ezért a 20368 beírásáért kár volt idejönnöd. Vagy segíts normálisan, vagy soha többet ne szólj hozzám semelyik topikban se. 3. lehetőséget se neked, se senkinek nem engedek meg sem itt, sem sehol az életben.
Azért élek egyedül, mert több 1000 emberből senkit sem lehet találni, akivel hosszabb távon értelmesen szót lehetne érteni, és rendesen számíthatnék rá. Egész életemben 2 ilyen emberrel találkoztam, de ők nem itt laknak. Inkább így élek, mint olyan emberekkel körülvéve, akik hátráltatnak.Leszarom ha kitiltanak, ez titeket, és a modikat minősít, mert a normális stílusban, világosan megfogalmazott ontopik kérdéseimre nem vagytok képesek értelmes idő alatt (max. 48 óra) több 10 üziben sem normálisan úgy válaszolni, hogy az eredménnyel menjek is valamire.
Van még sok fórum, ahol írhatok, vagy olvashatom a PH-eseket, ahhoz nem kell belépni, a kereső így is működik. Előbb-utóbb elérem, amit akarok, ha nem itt, akkor máshol, és máshogyan. Ha meg nem éri meg az egész X telepítés, akkor leszarom, marad a Win7. Ha hozzám vágnak fél milliót, akkor veszek 1 Apple gépet, amin eleve lesz OS X, és kész.Nem velem van baj, hanem veletek, mert nem értitek meg, hogy miért írok itt, és máshol, hogyan kéne működnie 1 fórumnak. Ha ellentmondások vannak, ha nem kapok mindenre választ, ha hamis, vagy részben igaz (minden üzinél találgassak, hogy igaz, vagy nem?) válaszokat kapok, amikkel nem sokra megyek, ha másik helyre küldötök, meg hogy a keresővel a 0-ról kezdjem az egészet, akkor nem sokat ér az egész. Ha a 0-ról akarnék mindent megtudni, akkor nem kéne idejönnöm, elég lenne a google-t nyomogatnom. A fórumok azért vannak, hogy ne a 0-ról kelljen csinálni.
Mindig is szólni fogok mindenkinek, aki nem a megfelelő módon válaszol nekem.
Nem azért jövök ide, hogy piszkáljatok, semmibe vegyetek, röhögjetek rajtam, stb., hanem hogy segítsetek olyan dolgokban, amikben tudtok. Nem lehetetlent kérek.
Ha normálisan válaszoltok nekem, akkor én is normálisan fogok írni, válaszolni. Rajtatok múlik, hogy hogyan írok. Mindenütt normális hangnemben kezdtem írni, de ez nem megy, ha nem normális stílusban válaszoltok.
Az meg mi, hogy bármelyik topikban csak 3-5 hozzáértő van, ezt nem hiszem el, mert ez Mo. leglátogatottabb fóruma.Ragnar: A lapom modern UEFI-s, ezért sem értettem, hogy miért pont a BIOS-ommal van gondja az X-nek.
Úgy látom az Apple cég mindent elkövetett, hogy a lehető legtöbb dolgot a lehető legjobban eltérőre csinálja a Win OS-okhoz, hardverekhez képest (külön filerendszer, billzet, stb.), hogy bárki, aki X-et használna Inteles, vagy Amd-s gépen, alaposan megszívja az egész telepítést, élete végéig emlegesse. Lehet jobb is, hogy a szívásos Asus lapom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest