Új hozzászólás Aktív témák

• RaZroX

addikt

Na közben nekem is kéne egy kis Help..
    Ugye nekem iAtkos S3 V2 van fent (10.6.3) Ez annyira régi, hogy a UniBeast sem megy rajta, szóval egy retail Lion-t se tudok feltenni, nem hogy Mountain Liont..
    Az sem játszik, hogy fel updatelem a rendszert, mert 10.6.8 combo update után restart és többet nem hajlandó elindulni a rendszer.. probáltam visszamásolni a kexteket, illetve EasyBest installt és azt is, hogy semmit nem csinálok csak update majd restart, de nem hajland ó működni. (gondolom mert iAtkos)

Szóval a nagy terv az volt, hogy iAtkos L2 fel és onnan unibeast-el retail Lion vagy Mountain Lion.
    Na de az iAtkos L2 telepítése elakad a szürke almánál. Nem jelenik meg a karika, csak megáll az almánál, nem olvassa a DVD-t sem és nem reagál rá ha kiveszem, szóval teljesen lehal a telepítő. SATA AHCI ki vagy bekapcsolása sem segített.

Az iAtkos L2-t PowerISO-val írtam egy Windows-os gép alól mert .dmg a fájl, és mert nekem csak DVD olvasóm van. Kiírás közben dob egy üzenetet, hogy valamit nem sikerült olvasnia, de az írás sikeres.

Szóval a kérdésem az, hogy legalább egy Lion-t hogyan varázsoljak fel ? :DDD Ez a 10.6.3 már annyira régi, hogy vannak appok amik nem is mennek rajta, szóval mindenképpen szeretnék frissíteni.

(#20213) d3kk Persze, hogy hamarabb bootol mert kapásból nem kell várni a bootloadernél :D Meg az PC-re lett kitalálva :D De nálam most nem azon a 10mp-en fog mulni, hogy milyen rendszer van fent. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés