Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ez a baj, hogy az utsó évadból ez az agyalás hiányzott. Átment ilyen dolgokba, hogy Sayid feléledt stb. Ha ahhoz hasonlítom, amikor a második évadban elkezdett kiderülni egy-két összefüggés, akkor ez sehol nincs!
És megmondom őszintén, azon kívül, hogy megható a vége (szerintem sokszor volt a sorozatban ilyen megható rész), azon kívül nem igazán elégíti ki az embernek a sorozattal kapcsolatos elvárásait. Mintha csak szükségből zárták volna le. Teljesen elvont hülyeség lett. Ez a létrehozok egy ideális helyet, ahol újra egymásra találhatunk. Miért kéne??? És ha ismerték egymást előtte is, akkor miért kellett újra megismerkedniük? Na mindegy

Kérdem én, hogy akkor miért hitették el velem, hogy az atom felrobbant és amiatt jött létre? Mert ugye 5. vége az volt, hogy Juliet ütögeti az atomot a föld alatt. Szerintem mindenki azt hitte, hogy ez egy alternatív valóság a bomba miatt. De akkor ugyebár a szigeten mindenkinek halottnak kellene lennie...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest