Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Az leges legelső rész úgy kezdődik egy csáva zakóban a fák között fekszik?
[Szerkesztve]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
válasz kapcs-ford #824 üzenetére
Segítene nekem valaki beazonosítani a második(pilot2) és a harmadik részt az első 1 vagy 2 perc alapján?
Ez a második rész ? Jack fehér polóban , csávo fekete polóban és egy csaj visszamegy a repcsihez és ott a pilóta felébred...
Harmadik? : A strandon játszik egy fickó valami játékkal és egy kisgyerek odamegy hozzá.
Még nem láttam egy részt sem, Jack-et is a fenti hozzászólásból ismerem...Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Ennyi kihagyás után a s02 10.résztől többett vártam de azért legalább láthattuk a szörnyet is. Ti mit gondoltok?
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
a nanorobotok tényleg már ébredeznek. Mr.Eko tényleg durva arc, a kis gityós srácról meg sejtettem azt hogy közel van a visszacsúszáshoz de hogy ennyire..
Azt a részt várom (ha lesz olyan) majd mikor visszamennek a french chick házához és visszakövetik a kábelt a tengerbe ami majd jobban felbolygatja a nanorobotokat.
Elvileg a csajnak volt valami generátora nem? vagy azokról az akksikról csápolt 16évig??
Mondjuk mikor megnéztem az első részt akkor majdnem nem is néztem tovább mert kamu filmnek tűnt. pl, a gép lezuhan és abban a részben végig lehet látni hogy az emberek tök nyugodtak, párok a háttérben olyan lazán sétálgatnak mint egy fesztiválon stb..
Ja, egy nemrégi hiba:
A fekete ló képbe belóg a kamera, észrevettétek?Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Tessék rodrigóné smink nélkül bebaxva részegen vezetett (elvégre zsarut játszik):
[link]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Sawyer-nek olyan szép fehér a kötés a karján. baromi hiteles. Na meg az hogy ritkán esznek és keresnek élelmet...hányan is tudnak halat fogni? mind a 40embernek?
pl. a legtöbb szereplőt már megcsodálhattuk különböző rongyokban de Michael miért mindig abban a piros pólóban rohad?
Tudom nem ez a lényeg de lehetne egy kicsit hitelesebben is csinálni persze ha érdekelné őket jobban.
Az egész sorozat kamu sajnos, egy halivódi szinház forgat és a forgatókönyvírók még életükben nem kempingeztek.
[Szerkesztve]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
a 2. évad sokkal jobb és izgalmasabb mint az első..
Ha azt reméli valaki hogy a 2.ban rögtön pár rész után előjönnek a nanorobotok és vége lesz az egésznek akkor annak csalódás lesz.
Cube az egész csak egy szigeten.Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
válasz bagyulajuve #1495 üzenetére
Ana lucia valóban dögös, de sajnos csak a sminkes után..
[link]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
válasz Achill3uS #1574 üzenetére
a harapófogó bent maradt amivel majd kiszabadítja magát és leüti az elsőt aki belép majd elszalad (de még előtte gondolom leül kicsit pacman-ezni) habár észre lehetett venni azt hogy meg volt szeppenve a betonlakásban. De akkor még nem is tudjuk azt hogy a kissrác honnan chat-elt az apjával? a 3. évad 22. részében az is ki fog derülni remélhetőleg.
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Valóban nagyon vontatva van a sorozat, néha úgy érződik hogy erőltetve van. Végre a 2x14-ben volt valami tetleges fellépés is mert már azt hittem hogy visszaengedik a csávót pár szendviccsel habár ami késik az... Miért nem adagolják be a csávót hernyóval Mária nevében és 2-3nap múlva dalolna a következőért.
Azt veszem észre, hogy hiába történik valami izgalmas már csak legyintek mert úgy is leterelik pár epizóddal és utána visszatérnek rá (már ha visszatérnek) közönyösen... lásd. (#1587) Zomb€€Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
Ja ez csak tákolmány, megvannak a forgatókönyíró csoportok és felváltva írogatják.Mintha rendező sem lenne aki gondolkodna...
SPOILER
Ebben az utóbbiban visszatért az a stílus hogy történik valami és annyiban hagyjuk pl.
Sawyer végre elérzékenyül (asszem a 2/22-ben) és bevallja hogy együtt volt AnaLucia-val, és mindezt Jack-nek akit ''barátnak'' tekint. Na már most mikor kiderül hogy Michael nyírta ki a két csajt akkor valahogy Sawyer csak sajnálattal nézi ahelyett hogy nekiesne vagy legalább mondana valamit. Hurley pedig elsőnek Analucia nevét kérdezi és csak másodiknak Libby-nevét...
Said (na itt már röhögtem) a jól képzett katona pedig puskával indul a sátrak bevetésére.
Majd történik egy robbanás ami faszán néz ki csak éppen ahogy lemegy a flash utána nem csinálnak belőle valami nagy ügyet a szigetlakók. Persze biztos lesz egy olyan hatása a systemerrornak hogy lezuhan még 2 járat és akkor már van sztori 6évadra.
[Szerkesztve]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Látszik nem követed annyira a dolgokat,
SPOLIER
Ki ölte meg a pilótát? - jegesmedve valszeg
Na és a ló? -lehet csak látomás
Mit csinál a vakcina? - a vakcina csak kamu desmond utóbbi nyilatkozata szerint
Hugo meg Libby tényleg csak képzelik az egészet a diliházban? - ha igen akkor most Hurley azt képzelte hogy Libby-it lelövik és meghal.
- Hogy lesz terhes a koreai csaj, ha egyszer már kiderült, hogy nem lehet gyereke? -lehet gyereke minden ok, a tsaj apja keze van a dologban ,szimple hazugság
Mitől gyógyult meg Rose? a sziget bioenergikus hatására úgy mint LockeAláírás
-
kapcs-ford
őstag
henryfigura szándékosan kapatta el magát, szerintem hülyeség hogy lockkért ment azt csak kamuzta, az egész idő alatt szívatta lock-ot és sasolta a viselkedését.elvégre úgynézki hogy henry a parancsnok és mint parancsnok valamire annyire kíváncsi lehetett hogy ő ment a bevetésre. vagy csak véletlen sétált arra egyedül a csapdába...
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Mi? Tényleg 5évados lesz a lost??? akkor hagyom a faxba
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
válasz kapcs-ford #2408 üzenetére
kicsit utána googlizve..
''Lost will continue for 5 seasons. (Fact)''Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
válasz JagdPanther #2930 üzenetére
baromságot ne írj.
zyklonB-vel szabad levegőn nem lehet ölni sőt még zárt helyen is kérdéses de inkább olvass utána..
[link]
[link]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
---- SPOILER--- ( mi más lenne egy ilyen jó rész után)
Ben és serege szépen véget vetett a kisdobostábornak
A kiscsajt (gondolom ő lesz a french chick) nem mutatták ahogy megmenti és megpödzi.
Mihalics milyen sietve adta át az infót! Mintha el akarnák foglalni a hajót, ja és hogy meglepődtek azon hogy lezuhant a csaj mintha eddig nem zuhant volna oda semmi...
Az öregedésre példa pedig Ben és az apja illetve a french-chik és a lánya...
Shannon-t is lepuffantották és mégis kinyiffant, Lock esetleg tovább szenved, vagy majd a feketeszellem megmenti és felhatalmazza hogy megkeresse Bent és bosszút álljon amiért láthattalanná tette a békákból zutyult befőttekkel amit az ablakában érlelt.Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
------------------spoiler---------
namaste:
[link]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
válasz Algieba #2952 üzenetére
spolier 3X20
Szerintem felesleges egy filmbeli gázmérgezésre választ keresni. Nyílt terepen lehetetlen lett volna olyan szintű mérgezést előállítani úgy hogy az percre pontosan is befejeződjön és a sziget élővilága se sérüljön. Arról nem beszélve - mint az írtad is - hogy az ilyen gázok bőrön keresztül is hatnak.
A ''szigetlakók'' nem ölték meg volna Ben apját is ha Ben nem ezt az oldalt választja és nem árul el mindenkit. Mint azt láthattuk hogy évek teltek el a véghezvihetelhez tehát maguktól az ádörszék maradtak volna kint.
Jacob szerintem ki fogja nyírni Ben-t. Habár Ben lánya azt akarta hogy azt John tegye.
[Szerkesztve]Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
--SPOLIER--
Osztom (#3717) Petya25 véleményét...
Amit nem értettem az az hogy ha sawyer maradt a szigeten akkor mit telefonálgatott kate-nek és találkoztak is?
A fekete füstnek tényleg ki kellett volna nyírnia mindenkit volt ott üvöltözés rendesen és olyan Gijoe nem sikít gyakran csakúgy.
A szigetlakók akik - közül az egyik az örök fiatalságot élvezi - felbukkantak felfegyverezve... eddig miért nem szabadították ki Ben-t és miért nem csak akkor támadtak miután Ben lányát fejbelövik és a többit kivégzik a tisztáson.
Mikor locke mint vezér visszatért az olyan kép volt mint Csáki a texasi rangerA furcsa hangok a tisztáson mikor Ben emberei becserkészik a zsoldosokat a helinél...
Az hogy Jin nem akart úszni a hirtelen megszaporodott (lett ám kapitány is jee) legénységgel az az ő dolga.
A bombával kapcsolatban.. egyiknek sem jutott az eszébe lecsavarni az antennát (ami eleve görbén állt) de nem is lett volna rá szükség hiszen olyan mélyről a betonstation-ról aligha tudott volna küldeni bármilyen jelet a cuccos...Ami tetszett az az hogy végre Sayid akciózott utóbbi részekben csak sajnálkozó spániel-fej szerepe volt már kezdtem azt hinni hogy a sziget lánnyá varázsolta.
Ben pedig repülő drakula lett és ott alszik a koporsók között bezárva?
Egyébként valaki írt be ebbe a totyikba tavaly egy kiszivárgott leírást a forgatókönyvről angolul, akkor azt elolvastam és mindig eszembe jut mert mintha vázlatokban elmondta volna az egészet.
Megvan:
(#3109) -Nemtom-"Explanation that is revealed near the end of the 2008 season: Dharma Initiative has created a ''time door''. One end of the door exists in present time in Antarctica. The other end of the door is the Island. However, the Island exists in the ''time bubble'' in which it remains in the past. Everytime someone (Desmond) pressed the switch in the Hatch, the Island was reset further back in its own time, while the present continued onward."
"By nearly not pressing it, it opened the time bubble slightly, and Oceanic went through the bubble and crashed into the Island. When the hatch exploded, the time bubble was released, and accelerated into the present. It is Jack, Jin, and Desmond who come upon this knowledge by the leader of the Dharma Initiative in the Season Finale of 2008."
"- Jack discovers sibling relationship to Claire in 2009 season."
etc... nem mind jött be eddig de írta is hogy egyik sem biztos...
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
----spoiler----
De olvasd el ismét! Van ami rész már megtörtént hiába 2009-re írja de van ami vitatható sőt!
eztt!!
Christian Shephard, Mr. Paik, Charles Widmore, and Richard Malkin are named as some of the members of the Dharma Initiative.
Tehát még nem fedezték fel hogy kik a Dharmások!
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Navon Navik - új erő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest