- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D347HBR1NG3R
tag
Sőt továbbgondolva az előbbi elméletet, hogy a fény a pokol, ez még igaz is lehet, bemennek a fénybe, és az ugyanaz mint a szigeten lévő, tehát ismét a szigeten találják magukat és addig lesznek ebben a körforgásban míg minden kérdésre meg nem találják a választ. De arra esélyük sincs mert az írók sem tudják, tehát a purgatórium megadta volna az esélyt a megváltásra, de így önmaga lett a pokol.
MOD: én is gondolkodtam már rajta, hogy ez nem túl szerencsés névválasztás főleg mail-címbe nem, elég furcsán néztek rám miatta párszor, például mikor az ügyfélkapumat csináltattam.
-
D347HBR1NG3R
tag
A LOST-ban van egyértelmű kinyilatkoztatás? Simán lehet, hogy Jack apja hazudott, mert korábban Desmond azt mondta le sem zuhantak. Lehet, hogy a sziget tényleg purgatórium volt egyfajta teszt amin elbuktak és a fény a pokol. Christian meg direkt csábítja a pokolba.
Jó látom, hogy biztos nem így van, de 6 évadnyi rejtély, hazudozás, trükközés után az, hogy valaki mond valamit nem tudom mitől lenne tény.
-
D347HBR1NG3R
tag
Azért a hozzászólásokat látva örülök, hogy itt vannak hozzám hasonló véleményen néhányan, mert más fórumokat olvasva kezdtem azt hinni, hogy valami ritka nagy barom vagyok én, így legalább megmaradhatok abbéli hitemben, hogy ez nem biztos.
-
D347HBR1NG3R
tag
Ehhez képest csak a karakter-részt zárták le úgy ahogy.
Na igen, ha már csak a sorozat "felét" sikerült lezárnia az íróknak, akkor annyit azért elvártam volna, hogy azzal legyek maradéktalanul elégedett. + Nem mondtak valami olyasmit a sorozat közben, hogy nem haltak meg a karakterek, meg nem purgatóriumban vannak, és tényleg nem, csak majdnem. Zsír.
-
D347HBR1NG3R
tag
Rájöttem mi volt ebben a rossz. Az, hogy én a karaktereket eddig tök mellékesnek tartottam, a rejtélyekre koncentráltam. A sorozatjunkie-n írják, hogy nincs bennem emberi érzés, mert nem sírtam a végén, pedig majdnem, csak kínomban. Itt kurvára nem a karakterdrámára volt eleinte kihegyezve. Ott van pl. a Halálsoron abban is van misztikum de ott a dráma rész a hangsúlyos és azt megkönnyeztem, pedig még csak nem is igazán komálom a feketéket (ebbe ne menjünk bele). Szerintem ennek a vége egy kliséhalmaz volt és teljesen felesleges volt ennyi wtf a sorozatba.
-
D347HBR1NG3R
tag
válasz
#57018880 #5515 üzenetére
Na igen ez a bajom, hogy a lezárás egy karakterdráma megoldása volt a beígértekkel szemben. Kicsit kiszámítható, kicsit szájbarágós de szép lezárás. Tehát inkább azért mérgelődöm, mert egyik szemem sír a másik meg nevet, sajnos nem lehetek maradéktalanul elégedett, nem volt megszokott nagy wtf.
-
D347HBR1NG3R
tag
-
D347HBR1NG3R
tag
Egy szónak is száz a vége, az íróknak fogalma sem volt, hogy magyarázzák meg azt a sok kagyvaszt amit összehordtak, és kiegyeztek egy félmegoldással. Jól tették mert nagyon sokan elélveztek a gyönyörű jelenetek láttán. Sztem meg abszolút debilség volt ez az eszembe jut a sziget és kimondom a neved, hogy legalább a paraszt ezt megértse, hogy hajajj most aztán lesz nagy összeborulás. Szerencsére a vége nem volt kiszámítható amiatt, hogy mindig hajtogatták, hogy mennünk kell, meg hogy az egész brigád egy templomban gyűlt össze ahol az ablaküvegben az összes nagyobb vallás jelképe szerepel. De a nagy tanulság, hogy mindenki meghal, tökmindegy milyen baromságokat éltél át életedben annak nincs jelentősége, majd egy lét utáni létben minden a helyére kerül, oszt utána mehetsz egy mégjobb létbe. FASZA! GRAT!
-
D347HBR1NG3R
tag
Tudjátok mi itt a nagy probléma? A The Constant című rész. Mert a 80%-knak az volt a kedvence, biztosan a karakterdráma miatt
. Mondjuk a karakterekkel foglalkozó részt jól lezárták egy magyar népmesei befejezés továbbgondolásával: És boldogan éltek míg meg nem haltak, vagy utána?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jófogás tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest