Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én nem szoktam nagyon kilépni sehonnan meg úgy randomba feladni 1 runt, nem szokásom mert játszottam már MMO-t eleget szal tudom hogy van ez. 'Vindibe is volt Raid amit randomokkal kb ~1 hónapig nem lehetett csak pre made/guild partival megcsinálni értelmesen'
De pont az onnan lévő emlékek miatt nincs kedvem itt is a szíváshoz, itt is volt hogy már sima Guardian runba botrány volt amit egyesek csináltak.

Accessory lecserélése az elég macera lesz néztem is mert T2-es már drágább és nekem T1-en már rajtam volt a karin lvl 2 Reflux class engraving effekt meg lvl 3 Precise dagger ami elég fontos ehhez a buildhez szal nem szívesen bukom el azokat amíg nincs értelmes T2-es statos.
Csak ugye most T2-be kapom a negatív 70%-os statot mert, hogy alacsony ilvl gear és kéne új.Köszi majd utána nézek amikor rászánom magam ezekre, nem szokásom csak úgy vakon bemenni sehova. 'na persze attól még kell pár run személyes tapasztalat is'
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest