- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én nem szoktam nagyon kilépni sehonnan meg úgy randomba feladni 1 runt, nem szokásom mert játszottam már MMO-t eleget szal tudom hogy van ez. 'Vindibe is volt Raid amit randomokkal kb ~1 hónapig nem lehetett csak pre made/guild partival megcsinálni értelmesen'
De pont az onnan lévő emlékek miatt nincs kedvem itt is a szíváshoz, itt is volt hogy már sima Guardian runba botrány volt amit egyesek csináltak.

Accessory lecserélése az elég macera lesz néztem is mert T2-es már drágább és nekem T1-en már rajtam volt a karin lvl 2 Reflux class engraving effekt meg lvl 3 Precise dagger ami elég fontos ehhez a buildhez szal nem szívesen bukom el azokat amíg nincs értelmes T2-es statos.
Csak ugye most T2-be kapom a negatív 70%-os statot mert, hogy alacsony ilvl gear és kéne új.Köszi majd utána nézek amikor rászánom magam ezekre, nem szokásom csak úgy vakon bemenni sehova. 'na persze attól még kell pár run személyes tapasztalat is'
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Jófogás tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest