- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én nem szoktam nagyon kilépni sehonnan meg úgy randomba feladni 1 runt, nem szokásom mert játszottam már MMO-t eleget szal tudom hogy van ez. 'Vindibe is volt Raid amit randomokkal kb ~1 hónapig nem lehetett csak pre made/guild partival megcsinálni értelmesen'
De pont az onnan lévő emlékek miatt nincs kedvem itt is a szíváshoz, itt is volt hogy már sima Guardian runba botrány volt amit egyesek csináltak.

Accessory lecserélése az elég macera lesz néztem is mert T2-es már drágább és nekem T1-en már rajtam volt a karin lvl 2 Reflux class engraving effekt meg lvl 3 Precise dagger ami elég fontos ehhez a buildhez szal nem szívesen bukom el azokat amíg nincs értelmes T2-es statos.
Csak ugye most T2-be kapom a negatív 70%-os statot mert, hogy alacsony ilvl gear és kéne új.Köszi majd utána nézek amikor rászánom magam ezekre, nem szokásom csak úgy vakon bemenni sehova. 'na persze attól még kell pár run személyes tapasztalat is'
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest