- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
radi8tor #330688 üzenetére
Egyedül a Mobilo műszaki segítségnyújtás szolgáltatás ami megérheti, mivel gyakran ingázunk a két ország között. Bár elvileg ez a Mobilo akkor is érvényes, ha MB kredit kártyát használ/birtokol az ember.
Otthon én sem vinném márkaszervizbe, azokról nem sok jót hallani.
-
válasz
radi8tor #330442 üzenetére
Teslánál is jön a zöld akku fűtés ikon, meg a nem fékez akkorát az autó, mi lehet a baja… semmi, hideg akkuba kevesebbet enged visszatölteni és nincs akkora regeneratív fékezés.
Készülj, Tsebacsi ha netán elektromos autód lesz, őket jobban utálják az emberek mint a Péjenvéseket.
Nemcsak burzsuj leszel hanem ingyenélő is, aki biztos lopja az áramot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #330455 üzenetére
Ez is ilyen móka volt.
Amúgy érdekes olvasmány, rengeteg infó van benne ami tök hasznos. Pl a manual nem írja mikor cseréljek vezérműszíjat a neten olyan 5-6 évet javasolnak ebben meg ott van feketén fehéren, hogy 105 havonta vagy X km után kell (fejből most meg nem mondom mennyi km).
-
Emunem
őstag
válasz
radi8tor #330322 üzenetére
eddig ok, nem ezzel van gondom, hanem azzal, hogy csak azért veszi meg, mert meg akarja venni, bármi áron. Namost, ebben az esetben nem tudom, mit fog termelni, ha mindenki elmegy, aki termelte a profitot. Teccik érteni? A többivel tisztában vagyok, tudatos vásárló, befektető vagyok én is 1-2 kisebb dologban, a szintemen maradva.
de inkább hanyagolom a témát, mert nehéz nem polotik@i tartalommá tenni.
Ami ugye OFF.
-
Emunem
őstag
válasz
radi8tor #330191 üzenetére
Lesz, és nem feltétlen drága...(YT) eléggé népautó ez a Lamborghini.
-
_drk
addikt
válasz
radi8tor #330166 üzenetére
Áh, tökre depiben vagyok. Másfél éve már előfizető is voltam.
Tényleg nagyon minőségi autós tartalmat csináltak, meg úgy mindent, pl az amerikás videók marha jók.
Az utóbbi időben amúgy tényleg lejjebb ment a színvonal de mostmár tudjuk miért.Nekem ez a tulajdonos dolog amúgy tökre kimaradt. Azt hittem ez saját kézben van és ezért is vette át Vinyus után Bence és Pista a főnöki szerepet. De ha ez most vastagon politika, akkor megint darázsfészekbe nyúltak Vályival mert neki nagyon nagy a szája
Nagyon kíváncsi vagyok hogy hol merre csinálják tovább. Nehéz elképzelni, hogy miután az egészet felépítették csak így simán vége.
-
válasz
radi8tor #330183 üzenetére
2 ember kell egy ilyenhez, max 3, nem kell több és igen tény rohadt sok meló. Tesztautót szerezni, felszerelést venni/karbantartani, nyersanyagot feldolgozni, no meg posztolni, reflektálni a reakciókra. Ez egy teljes állású munka, vélhetően soká fordul plusszba… ha egyáltalán.
-
válasz
radi8tor #330179 üzenetére
Figyeljetek, szerintem a személyes brand építés sokkal jobb és kifizetődőbb, ennek a világát éljük azért valljuk be… kevesebb a politikai nyomás mint egy ilyen nagyobb gépezetet, nem kell iroda nem kell fix stáb, mert ha belenyúlsz max nem kapsz tesztre adott helyről autót. Kapcsolatépítés is egy emberhez kötődik, nem egy névhez…
Ott a Sámán, a hőn szidott Handrás, szerintem élhetőbb koncepció. -
-
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #329878 üzenetére
Nagyon nem az, én meg igen, ne tudd meg mit küzdöttem ez miatt gyerekkoromban, semmi műszaki cuccot nem akart megvenni nekem, mert hülyeségnek tartotta
Persze mai napig, számítógépet, telefont, én "javítok" a családban.
Édesapám ezért vesz csak új autót, mert nem ért hozzá. Volt neki 3db új trabi, 4db új swift, új honda civic, új kia carens, új kia niro. Mondjuk 2011- ben vettem új kia ceedet nem ült bele, mert az mi? Nem is autómárka, Ő még nem is hallott róla (tehát csak sz@r lehet) csak a honda, most meg csak a kia. (Közben szerintem rosszabb lett, mint 2011- ben volt, de mindegy)
Amúgy a szakmáljához viszont nagyon ért, huszon éves kora óta vezető -
KAMELOT
titán
válasz
radi8tor #329680 üzenetére
Itt meg már 1.3M mérföldet megy a motor. 2012 cikk.
200k már be vannak tojva.
Ott lemész 1 millát a kocsiddal a cég ad neked tiszta új ugyan olyan kocsit ingyen
Másik sztori....7 év alatt mentek 1.2M -
válasz
radi8tor #329658 üzenetére
Kicserélik is ugyanúgy fogok menni.
Szerintem gyárilag rossz volt már a csapágy, csak nálam jött ki. 22e- vettem, 27e-nél jeleztem le… most 34e-nél vagyok… majd arra leszek kiváncsi mire cserélik…bár nem hiszem, hogy kiderül. Magasabb futás esetén felújítottat tesznek bele.
-
tototos
addikt
válasz
radi8tor #329243 üzenetére
En 125re állítottam a tempomatot és onnan tudtam gyorsítani. Furcsa volt a Prius után hogy onnan is megindul a kocsi
De volt egy két gyökér. Tempomattal megérkezem mögé index kirak kb mellé érek erre elkezd gyorsítani. A hangos Golfos is össze vissza gyorsított majd visszavett. -
426os
őstag
válasz
radi8tor #328757 üzenetére
Ne haragudj, ez mellébeszélés, kifogás. Hogy az osztrák példánál maradjak, ha jól emlékszem lakott reületen belül +80, kívül +90 esetén kobozHATJÁK el az autót. Ez 130 illetve 220kmh sebességet jelent. Milyen mentség van erre? Főleg a lakott területen belüli 100+ km/h sebességre? Komolyan az a kifogás, hogy mivel jár szegény csórika másnap dolgozni? Remélhetőleg csak gyalog vagy busszal. Nyilván ha nem az övé az autó, cégautó stb, akkor van mérlegelési lehetőség, hogy jogsit ÉS autót is elvegyenek vagy csak jogsit. Ésszerű keretek között, akár némi sebesség tullépéssel is közlekedve, átlag Jürgent nem fenyegeti a dolog, hogy elvegyék az autóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fedora Linux
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple Watch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest