- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
ParmaBoy #330213 üzenetére
Hát az sajnos nagyon benne van, hogy a mai autókról nagyon sok jó tartalmat nem lehet gyártani. Pláne Magyarországon mutogatni a 10-15 milliós egyre gagyibb felhozatalt(khm, golf7 VS golf8).
A jó használt autók meg pár év alatt lepörögtek.
Már régóta mondták és csinálták is, hogy a Life Style felé mennek.Remélem kapunk valami magyarázatot, Vályit ismerve valószínű és ami nyilván nagyon jó lenne hogy valamilyen formában megy ez tovább.
Azért heti 3-4 órás rendszeres követés után érdekes lesz. -
_drk
addikt
válasz
radi8tor #330166 üzenetére
Áh, tökre depiben vagyok. Másfél éve már előfizető is voltam.
Tényleg nagyon minőségi autós tartalmat csináltak, meg úgy mindent, pl az amerikás videók marha jók.
Az utóbbi időben amúgy tényleg lejjebb ment a színvonal de mostmár tudjuk miért.Nekem ez a tulajdonos dolog amúgy tökre kimaradt. Azt hittem ez saját kézben van és ezért is vette át Vinyus után Bence és Pista a főnöki szerepet. De ha ez most vastagon politika, akkor megint darázsfészekbe nyúltak Vályival mert neki nagyon nagy a szája
Nagyon kíváncsi vagyok hogy hol merre csinálják tovább. Nehéz elképzelni, hogy miután az egészet felépítették csak így simán vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest