- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alusky
senior tag
válasz
radi8tor #283473 üzenetére
Ezek a csoportok frusztrált emberekből állnak, pont azért választja a nehezen lekaparós matricát, mert szándékosan bele akar rúgni az autósba és ezzel levezetni a saját életképtelenségét. Ez a fő motiváló erő, nem az, hogy a járda járható legyen.
Ilyenkor amúgy hol vannak a pazarlod a papírt, ölöd a fákat ökoterroristák, nekik kéne szólni aztán a két egyletet egymásnak ugrasztani. -
Alusky
senior tag
válasz
radi8tor #283468 üzenetére
Átveszik a ruszkiktól a ragasztgatósdit, csak nincsenek tisztában vele, hogy népeink gondolkodásbeli hasonlósága miatt a reakciók is ugyanolyanok lesznek, aztán sipákolhatnak mikor megtörölnek párat, hirtelen előjönnek a jogai.
[link]
Ragasztós, verekedős, tetőléccel megverős videót kerestem, de ez sokkal jobb. A következő egy komplett asztali PC-t visz majd magával. -
-
szőröscica
addikt
válasz
radi8tor #283465 üzenetére
Volt mar, amit visszavittek, csereltek az EGR hutot, megis kigyulladt. Olyan is volt, amit visszavittek, megvizsgaltak es azt mondtak, nem kell csinalni semmit, aztan kigyulladt. Meg az is lehet, h szimplan nem tudtak elerni a tulajt, ki tudja hanyadik mar egy 11 eves dizel 3-as eseteben.
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #282827 üzenetére
Yep, anyum az ellenpélda. Itt tanult vezetni, a Kisalföldön, mégis ugyanazt csinálja, mint macilaci78 párja.
Amikor a klímával mentem a szomszéd faluban lévő szerelőhöz, elhívtam magammal anyumat és a Jazz-t, hogy visszafele ne kelljen drága pénzért taxizni. A 90-es országúti szakaszon végig eszébe sem jutott 5-öst kapcsolni.
-
-
-
válasz
radi8tor #282616 üzenetére
Nem hinném, jelenleg is a legdrágábbak puruttya vonalon.
Inkább a jövedéki adót már tartalmazó nagykerárat igyekeznek a régiós átlag közelében tartani, ezzel szűkítve a nagykereskedelmi árrésüket. (A MOL-é a piac 70%-a.) Esetleg csak részben, a maradékot pedig a kisker. árrésből kompenzálva. Ezzel rászorítják a versenytársakat is a kisker. árrés csökkentésére.
De ezt csak én mondom, nincs leírva explicite.
Simán el tudom képzelni, hogy a végén a régióban Mo-n lesz a legdrágább az üzemanyag. -
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #282349 üzenetére
Pedig ma, vagy holnap kocsit akartam mosni. Akkor így tolódik.
Tegnap voltam a bömbössel alsó motormosáson (niagara carwash, máshol szerintem nem is csinálnak ilyet). Fölemelték, majd először valami olaj/dzsuva mosóval (piros tömő) spirckolta le, utána sima nagynyomásúval (kék tömlő) küldte neki percekig. Jófej volt a srác (kisebbségi), kérdezte a végén, hogy látok-e még valamit, szeretném e még valahol lesprickoltatni (mivel munka után voltam fél6 fele, a kocsi alatt már sötét volt, sok mindent nem láttam, telefonnal próbáltam világítani). Felelőséget nyilván nem vállalnak, ha bármi gond lesz (érthető), a jobb xenonom el is ment mosás után (talán egyből utána még megvolt, már nem emlékszem). Remélem csak az égő és nem a trafó (esetleg kiszárad és visszajön magától)
Ma alánéztem a szerelőmmel, mondta, hogy alapos lett a tisztítás, és tisztán látszik, hogy a kartelnél gyöngyödzik.
Végignéztem újra a kocsit alulról, és rájöttem hogy nyugodt csak akkor leszek, ha idővel minden alkatrészt én cseréltetek ki
Szóval be kéne indítanom egy bomba üzletet, mert ez a kocsi minden pénzt megeszik. -
válasz
radi8tor #282252 üzenetére
Van retorzió, hivatalosan csak többnyire a rendőrök se foglalkoznak vele max ha ilyenkor kihívom és nagyon erősködök… egyszerűen cseszik el az ember idejét/életét totál feleslegesen. Ez Akarattya bárhol megállhatott volna de tényleg… nem egy városi zsúfolt övezet, ahol mindenhol is útban vannak az autók és azért állt oda mert nem volt más lehetősége. Egyszer beállnék a benzinkútra elé elmennék kávézgatni… megértené a gyógyegér.
-
Szada85
aktív tag
válasz
radi8tor #282258 üzenetére
Szerencsére jelenleg ez a legégetöbb probléma kishazánkban, sikerült szakszerüen priorizálni.
Mondjuk nem igazán tudom megérteni, hogy ebben miért nem látnak bevételforrást, mégha elenyészö is lenne a kivülröl jövö tricsilliárdmillió Euró mellett, szerintem ha lenne egy Stage2-es müszaki vizsga valamivel drágábban, azt sokan bevállalnák, ha cserébe legális lenne az egyébként sem veszélyes átalakítás.
Mert most érted, a fapados modelleket fel lehet pimpelni az adott típus legerösebbjére, de a legerösebb modellbe "külsös" alkatrészekért már golyó általi kötél jár...
Tehát én pl. a GSi-mbe belelógathatok egy 16 szelepes motort, de ha a gyárilag benne levö 8 szelepes motorhoz gyártott Lexmaul, dBilas szívósort, vagy vezérmütengelyt szeretném "engedélyeztetni", azzal már a rendszer ellensége vagyok... #mindfuck -
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #282150 üzenetére
Én arra leszek kíváncsi, hogy ezek után pl a német kancellár autója 20 éves kocsi lesz, hogy ne lehessen feltörni? Az újhoz csak hozzá kell csatlakozni és az egyik keréknél lévő féket behúzni nagy sebességnél, majd jöhet a bukfenc.
Nem hinném, hogy külön fejlesztenek nekik bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest