- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Csak kipróbálnék egy ilyen 1/4 risert ha lesz 3-4db AMD kártyám.
(#32743) Verticoin Nem szeretnék hitvitát. Ezek a körök 6-7 éve le lettek futva, mamár nem arról szól a BTC biznisz mint akkor (még a felszínen sem). Eltűntek a ködös elképzelések a világmegváltó tiszta és fee mentes pénzről.
Én úgy tudom ennyi év után sem lett hivatalos, legális, törvényben rögzített fizető eszköz a BTC, akkor sem ha a 220volt-ban fizethetsz vele.. Egyetlen ország sem fogja elengedni a nemzeti valutája monopóliumát.
Ettől ég a BTC biznisz nagybiznisz marad, de maga a BTC vagy bármely cryptocoin, nem legális fizetőeszköz.
Szerintem.De lényegtelen... akár az akár nem, a bányászással kiszakítjuk a miniprofitunkat és jól szórakozunk ezen a megacirkuszon.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest