- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz
Tomi0703 #72086 üzenetére
Szubjektív véleményem az alábbi:
- a két féle VGA-val ki tudnád tapasztalni a nvidia+AMD együtt élést, amiben azért lehetnek buktatók,
- most hasraütésre kb ennyit termelnének per nap: 0.0013 ETH, a kiutalás itt már lehet problémás,
- én már próbáltam tradelni, nagyon alap szinten, nem egyszerű, nagyon figyelni kell napi többször,
- nagyjából soha nem lehet tudni, hogy mi mozgatja az árfolyamot, nem tudsz koncepciót készíteni, szerintem itt rögtönözni kell,
- az ugye nem művészet, hogy veszel alacsonyan és magasabb értéken eladod, hetek múlva. Én itt hónapokra beszorultam. Pedig csak az vezérelt, hogy ne euroban álljon a pénzem, amit VGA-ra szánok. Mikor megy le ETH árfolyam pillanatok alatt, nos ekkor.,
- a mostani legutóbbi csúcsnál sikerült kemény 4 e Ft hasznot összehoznom. Amikor eladtam újra az ETH-t.
- még egy gondolat a felettem szóló kolléga gondolatmenetére csatlakozva. Kitermelsz némi ETH-t , eladod és veszel mondjuk ADA-t. Én speciel kitermelt Monero-t eladom és stakelem Polkadot-ban.
- még valami: koncepciót nem árt kitalálni. Mi a célod?
- én speciel a kitermelt ETH-t eladom, hogy még több VGA-t vegyek -
warcat
veterán
válasz
Tomi0703 #72086 üzenetére
A kereskedés eléggé stresszes tud lenni, van erről korábbi tapasztalatod? pl tőzsdei
Viszonylag biztonságos talajon maradva (nagyobb háttérrel rendelkező cryptók) azért komoly haszonhoz nagy tőkét kell betolni és ekkor már a napi, heti megingások is álmatlan éjszakát jelenthetnek.
Ha csak vásárolnál átlagárat elemezve aztán tartanád hónapokig-évekig az megint más tészta.
koxx tanácsát tudom ajánlani, első körben mindenképp csak ami nem fáj, ha jelentősen megcsappan.
A saját rig ezért is jó: nem kötelező ám eladni amit túrsz, onnan gyűjthetsz némi cryptót és közben megismerheted a piacot, miközben a kártyák értéke jelenleg stabilnak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig