- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
De ha havi szaldóban vagy és egyáltalán nem akarsz visszatölteni akkor magaddal is kitolsz, hiszen akkor csak adott pillanatnyi termelést tudsz felhasználni ... sztem inkább arra kell törekedni, h használd el amit megtermelsz, akkor sem kapják meg a termelt áramodat, erre jó egy bányagép vagy bármi más nagy áramfelvételű fogyasztó. És a bányászat pont azért lenne poén, mert ha abszolútban buknál vele, akkor is megéri ha többet kaszálsz rajta mint az 5 forintos áram (eltekintve persze attól, h a gép a saját árát is ki kell termelje).
Én egyébként már mondtam a szomszédnak is, h ha ez elindul, áthúzunk egy hosszabbítót és küldjék a klímát ők is az én áramomból, így legalább annak adom a felesleget akinek akarom
Illetve van még egy ötletem erre, de ezt céges szinten szolgáltatásként gondoltam megoldani (mint írtam, van közöm egy napelemes céghez), de az még ipari titok
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!