- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
tomazin #83917 üzenetére
Nem direktben a termelésből, havi szaldó lesz, szóval én azt csinálnám (még nem tartok ott), h a havi fogyasztást nagyjából tudom, meg azt is, h kb mennyi a termelhető mennyiség az adott hónapban: napelem kw-onként kb 160-170KWh a csúcs, szóval mondjuk egy 5kw-os rendszernél májusban csinálsz 800 KWh körül, havi fogyi legyen 200, akkor 600-at el lehet égetni, fut mondjuk 2 ilyen rig amit beszéltünk, ha meg azt látom, h a hónap felében szakad az eső, akkor 18.-án lekapcsolom őket.
k1raly: használtan vagy újan? (Igazából csak azért kérdezem, h ilyen béna vagyok-e h nem találok jobb árat mint amit mondtam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W