- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Annyi, hogy ez egy közreadott teszt változat és ebből adódóan lehetnek stabilitási problémái. De pont azért adták ki, hogy az átlagfelhasználók is tesztelhessék és így fény derüljön olyan hibákra is, amik elkerülték a fejlesztők figyelmét. Hogy az rc frissül-e végleges változatra a hivatalosan lezárt és kiadott 17-esre, azt nem tudom.
Én mindenesetre megvárom, azt az 1-2 hetet talán még kibírom. De lehet, hogy marad fent az LMDE és nem váltok.
-
Bohus
aktív tag
Ha belegondolsz arányaiban hány ember használ linuxot, azon belül mennyi Mint-et, és abból hányan szeretnének Xerox 3117 nyomtatót beüzemelni, akkor rádöbbensz, hogy egy viszonylag szűk csoport tagja vagy.
Bármennyire is segítőkészek itt az emberek, elenyésző az esélye, hogy ilyen speciális esetben itt találj megoldást. A mennyire nehéz a telepítés kérdésre te magad fogsz választ kapni, ha nekilátsz beüzemelni a nyomtatót. Én belevágnék a helyedben, a nevezett gyártónak elég jó a supportja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged