- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Próbáltam frissíteni az LMDE1-et a 2. verzióra, de valami para lett vele. [link]
A 3.14-es kernellel el sem indul megfelelően. A 3.11-essel elindul, de a login-nál már megakad. Mit lehetne vele kezdeni?
Nem akarom újrarakni, nagyon sok mindent használok rajta és mire bekonfigurálok mindent elmegy egy nap is. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #1609 üzenetére
sudo cp bash.bashrc.dpkg-old bash.bashrc
-
Speeedfire
félisten
Mióta a bash frissítve lett a debian edition alatt, azóta nem színes a konzol és az autocomplete sem az igazi. Ezt valahol újra lehet állítani?
-
Speeedfire
félisten
Valaki próbálta már belőni 17 alatt az intel grafikus kártyát [link]?
Én is folyamatosan a nem támogatott disztribúciót kapom, viszont az lsb-release-t átírtam és még mindig ugyan ez van.
DISTRIB_ID=ubuntu
DISTRIB_RELEASE=14.04
DISTRIB_CODENAME=trusty
DISTRIB_DESCRIPTION="Linux Mint 17 Qiana"Egyelőre nem szeretnék driver-t forgatni, remélem meg lehet oldani másképp is.
-
Speeedfire
félisten
Valaki próbáltam már linux mint alatt a dota2-t? Nekem az alsó panel nem tűnik el, ha elindítom.
-
Speeedfire
félisten
Fel szerettem volna tenni az asztali gépre is az lmde-t, de azt sírta, hogy neki kell egy uefi boot, laptopon nem volt ilyen gondja.
-
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
LMDE másnál is szokott ilyet csinálni? A program települ minden esetben, csak ezt a hibát írja ki.
Illetve olyan van még, hogy ha a gnome commander-ben rákattintok a kapcsolatok/remote server, akkor kilép.
Szerk.: Uhh, erre gyorsan találtam is megoldást. [link]
-
Speeedfire
félisten
Mitől lehet, hogy a 16-osban, ha beállítom a proxy-t, akkor minden alkalommal kikapcsolja magától?
Kezd idegesítő lenni... -
Speeedfire
félisten
Teljesen jó rá.
Pendrive-ról is tudod telepíteni. pl unetbootwin-el tudsz csinálni boot pendrive-ot. -
Speeedfire
félisten
Cinnamon alatt meg lehet oldani, hogy használjon kulcstartót? Idegesítő, hogy minden egyes alkalommal feldobja a root password form-ot.
-
-
Speeedfire
félisten
Hogy lehet frissíteni az újabbra? Mint debian alatt? dist-upgrade?
Illetve kinek melyik jött be jobban? Mate vagy cinnamon? Én jelenleg a cinnamon-t használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged