- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
105kacsa #3426 üzenetére
Már nem tudom, linkeltem-e neked. Egy kollégának az Ubuntu fórumon sikerült a frissítés dual boot-ban, csak valami a secureboot-ba kavart be (az Ubuntu már nem akart indulni így, csak ha kikapcsolta).
Mindenesetre hasznos tapasztalat, mert biztos lesznek még, akik érdeklődnek a dologról. -
King Unique
titán
válasz
105kacsa #3423 üzenetére
Alapból Grub volt a rendszerbetöltő, vagy a Windows Boot Loader?
Mert, ha előbbi, akkor nem csodálom, hogy hibát dobott. Ha csak egy Linux van a Windows mellett, akkor én a WBL-t használom és Windows alól EasyBCD-vel adom hozzá a Linuxot. Akkor nincs probléma, W10-re upgrade és tiszta telepítés esetén sem. -
válasz
105kacsa #2671 üzenetére
Köszi az alkotók, segítők nevében is!
LXDE változat egyelőre nem került be se a kézikönyvbe, se ide az összefoglalóba, mert nem hivatalos változat, így ha azzal kapcsolatban merül fel kérdés?LightDM az nem ablakkezelő, hanem egy grafikus login manager.
Egyébként Lathronos ft csinál remaster változatokat LXDE- vel és Voyagert is csinált.
Őt kéne megkeresned privátban ezzel a Voyagerrel kapcsolatos kérdéssel, vagy az abszolút kezdő topikban aktív inkább! Utóbbi még jobb, mert más is láthatja a megoldást!
-
lev258
veterán
válasz
105kacsa #2641 üzenetére
Annyit még találtam, hogy egyrészt az ISO szabványnak van egy 4GB-s limitje, tehát ez eleve behatárolhatja a lehetséges megvalósítást, másrészt a Systemback által készített formátumot ki tudod írni pl. pendrive-ra a Systemback programmal.
De ha kellenek a részletek, írj Kendek kollégának. -
válasz
105kacsa #2481 üzenetére
Akkor tedd fel a pepperflasht, keress rá a synapticban vagy add ki terminálból a sudo apt-get install pepperflashplugin-nonfree parancsot.
Ezekiel Ston: Fglrx csomagra lesz szükséged, keress rá a Synaptcban az fglrx-updates csomagra vagy csak add ki terminálból, hogy sudo apt-get install fglrx-updates , ha hardveres videógyorsítást is szeretnél, akkor ezt nézd át, ezeket a csomagokat is rögtön lehet terminálból is telepíteni akár sudo apt-get install fglrx-updates xvba-va-driver libva-glx1 libva-egl1 vainfo , de lejátszó progikat még be/át kell állítgatni vaapi -ra utána (linkben benne van mit/hol kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest