Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz lev258 #10495 üzenetére

Nekem mindket variaciora szuksegem van :) mind a mesere mind a szakszeru magyarazatra :)
    Jo, hogy vannak itt ilyen emberek :C

Na igy mar vilagosabb a dolog, viszont messze nem vedeni akarom a wint, de ott is siman letrehozhatsz barki felhasznalot, barmi jogokkal felruhazva....
    a kerdesem tukepp pont arra iranyult, amit irtal is:
    A valódi root felhasználó alapból inaktív.

No ennek nem latom igazbol ertelmet, hiszen itt meg meg szo se nincs barki mas felhasznalorol
    en, aki telepitem es konfiguralom, miert nem lehetek a sajat rendszerem gazdaja alapbol?
    nem veszesen, de megneheziti a rendszer konfiguralasat - nem azoknak, akik Linuxon elnek, hiszen ez nekik akar termesztes is lehet, hanem azoknak, akik probalkoznak megterulni :)
    ertem en, hogy ez ezzel jar(hat) meg kell baratkozni vele
    de van ra lehetoseg, hogy egyszeruen ugy lepjek be? es akkor a sajat karomon tanulhatok ha szetbarmolom a rendszerem

ubyegon2:
    Ide meg azt szeretnem hozzatenni, hogy az alapokat ugy tudom elsajatitatni, hogy probalkozom vele, termeszetesen utana olvasassal is, de azokat is meg kell erositeni a gyakorlatban
    Mivel en gyakorlati embernek tartom magam, igy meglehet a gyakorlat megelozoi az elmeletet, azaz nekiallik valaminek, aztan ha nem megy, akkor olvasok, probalok tajekozodni..
    Feladatfuggo az egesz, hiszen azert nem az altalanos iskolaban vagyunk, ahol tukepp mindent magada kell vegyel, hanem csak azt, ami erdekel
    Jelen esetben szuperul vegig tudtatok vezetni a SMB es a megosztasok teren, amibol is tudtam tanulni
    Ezeket, ha elotte elolvasom, akkor sem tudtam volna megcsinalni, de igy, hogy nekialltam es hathatos segitsegeket kaptam sikerul, ugy ahogy a csatolasokat is :)

Szoval jojez igy - szerintem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés