- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
lev258 #10495 üzenetére
Nekem mindket variaciora szuksegem van
mind a mesere mind a szakszeru magyarazatra
Jo, hogy vannak itt ilyen emberekNa igy mar vilagosabb a dolog, viszont messze nem vedeni akarom a wint, de ott is siman letrehozhatsz barki felhasznalot, barmi jogokkal felruhazva....
a kerdesem tukepp pont arra iranyult, amit irtal is:
A valódi root felhasználó alapból inaktív.No ennek nem latom igazbol ertelmet, hiszen itt meg meg szo se nincs barki mas felhasznalorol
en, aki telepitem es konfiguralom, miert nem lehetek a sajat rendszerem gazdaja alapbol?
nem veszesen, de megneheziti a rendszer konfiguralasat - nem azoknak, akik Linuxon elnek, hiszen ez nekik akar termesztes is lehet, hanem azoknak, akik probalkoznak megterulni
ertem en, hogy ez ezzel jar(hat) meg kell baratkozni vele
de van ra lehetoseg, hogy egyszeruen ugy lepjek be? es akkor a sajat karomon tanulhatok ha szetbarmolom a rendszeremubyegon2:
Ide meg azt szeretnem hozzatenni, hogy az alapokat ugy tudom elsajatitatni, hogy probalkozom vele, termeszetesen utana olvasassal is, de azokat is meg kell erositeni a gyakorlatban
Mivel en gyakorlati embernek tartom magam, igy meglehet a gyakorlat megelozoi az elmeletet, azaz nekiallik valaminek, aztan ha nem megy, akkor olvasok, probalok tajekozodni..
Feladatfuggo az egesz, hiszen azert nem az altalanos iskolaban vagyunk, ahol tukepp mindent magada kell vegyel, hanem csak azt, ami erdekel
Jelen esetben szuperul vegig tudtatok vezetni a SMB es a megosztasok teren, amibol is tudtam tanulni
Ezeket, ha elotte elolvasom, akkor sem tudtam volna megcsinalni, de igy, hogy nekialltam es hathatos segitsegeket kaptam sikerul, ugy ahogy a csatolasokat isSzoval jojez igy - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest