- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Manjaro, no ezt megvizsgáljuk, bár úgy rémlik, ez kezdőknek nem ideális. - - -
No, megnéztem kezdő szemmel, elég jól összeszedett a Wiki oldala. Kezdőknek van kitalálva- mondanám az első linkre kattintásig!
Onnantól egy kezdő csak pislog.
Pár hónapos otthoni felhasználóként a Debian oldalán is kezdek eligazodni, megtalálni dolgokat, amik érdekelnek. De ezen az alap szinten már több oldalon is el lehet igazodni, de komoly nehézségek árán.
A különböző dokumentációk, könyvek szintén azoknak mondanak valamit, akik már pár hónapot végigízzadtak az alapok elsajátításával. Én már biztosan tudom használni arra a célra, amire a Win- t használtam itthon, de nem csodálkozom azokon sem, akik feladják az első próbálkozás után.Itt a fórumon se olvastam arról, hogy abszolút kezdőknek milyen írások léteznek a megbarátkozáshoz. Gyaníthatóan nincsenek ilyen írások.
...közben az abszolút kezdő topicon...
kérdés:
"Mélyformázás kéne, dd-ről olvastam, de nem tudom hogyan kéne használni."
válasz:
Terminál: man ddEgy abszolút kezdőnek a dd manual?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest