- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #30 üzenetére
Mondjuk hibák előfordulhatnak, hiszen a xorg-edgers tárolóba a nagyobb volumenű tesztelésre szánt csomagok mennek ki. Viszont pár órán belül javítani szoktak ilyesmi hibákat, addig meg max. vissza állok egy előző állapotra.
Ez rendben is van, de szerintem Larsnak most az a legfontosabb, hogy működjön normálisan a rendszer, ne legyen egeres problémája. Ha minden jól megy a mostani kernellel, akkor az már bőven jó.
De ha fizettek nekem egy gyorsabb netet, akkor szívesen beteszem a tárolómba a mindenkori legfrissebb, stabilnak mondható kernelt, és mindenki jól jár.
Csinálnék én is egy olyan csomagot, ami mindig a legfrissebb verziótól függne.(#31) Lars: szinte semmi komoly nem történhet, mert a régebbi kernellel is betudnál bootolni egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest