- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HpocoH
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával szeretnék Hozzátok fordulni:
A gépemen Ubuntu volt, most Mint 10-es.
Ki szeretném próbálni az LMDE-t is, de az istenért nem akar feltelepülni.A gépem: Intel C2D E4500, 4GB RAM, 500GB Samsung winchester (csak ext4 van rajt és swap) Nvidia Gt220 VGA.
Letöltöttem az iso-t (többször is) az Md5 sum mindíg jó lett, a dvd-n hibát nem talált.
Betölt az LMDE Live rendszere, elindítom a telepítést, minden ok.
Leformázza a /-t és innentől bajos a dolog:
Van hogy már a file-ok összeállításánál csontrafagy, van hogy másolás közben, de végig még egyszer sem ment a telepítő.
Megpróbáltam pendrive-ról telepíteni, ugyanúgy kifagy, az egérmutatót tudom mozgatni de nem reagál semmire, még futási szinteket sem tudok véltani, csak a jó öreg reset gomb segít rajta.Az sem működött, ha ext4 helyett ext3-ra formáztam a partíciókat.
Most feltettem az Ubuntu alapú Mint 10-est probléma nélkül.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest